Kena kodu Tartu lähedal Kakumetsa külas. Kakumetsa küla, Luunja vald, Tartumaa, hind 105 000 €
Privaatse kinnistu suuruseks 1,5 hektarit. Õueosa, kuhu jäävad elumaja, palkait ja köetav abihoone on piiratud aiaga. Palksaun, mis tiigi kaldal, jääb kinnistu lõunakülge. Elumaja on renoveeritud 2002. aastal. Palkseinad soojustatud ja kaetud uue vooderdusega. Avarasse elutuppa paistab nii keskpäevane kui ka hommikupäike. Sooja annab korralik klaasuksega potikiviahi. Elutoast pääseb kiviparketiga kaetud terrassile, mis lilledega ääristet.
Vana laudahoone renoveeritud üheks ruumiks, mis mahutab ka suurema seltskonna ja mida kütab Bullerjan-ahi. Ait on kasutusel panipaigana. Keset õue troonib auväärne tamm. Krundil kasvamas mitmeid viljapuid.
Vaata lähemalt SIIT.

Looduslikult kaunis ja kõrghaljastusega krunt. Kaatsi küla, Kambja vald, Tartumaa, hind 39 999 €
Krundil on suvemaja, kus on kaks tuba, köök, tuulekoda ja kuivkäimla. Eraldi on suur saunamaja, mille juurde kuulub riietusruum, pesuruum ja uus suur puhkeruum. Sauna ees tiik. Olemas viljapuuaed ja mesitarud, võimalik tegeleda mesindusega.
Krundil on piisavalt ruumi, et ehitada uus elamu. Mets lähedal, teed heas seisukorras, naabrid ühel pool. Kaugus Tartust umbes 20 km.
Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

Elamu Peipsi rannajoonega! Kolkja alevik, Peipsiääre vald, Tartumaa, hind 59 000 €
Üldinfo: Müüa väga hea asukohaga eramu. Peipsi järve rannajoon ~100 m. Maja üldpind on 225 m2.
Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

Armas maakodu Võrtsjärvest 500 m kaugusel! Suure-Rakke küla, Rannu vald, Tartumaa, hind 33 000 €
Hooldatud kinnistu Võrtsjärve läheduses, mida saab ka suvekoduna kasutada või elada aasta läbi. Palju ilupuid ja põõsaid ning taimi. Kenasti hooldatud kõrghaljastusega aed koos kõrvalhoonetega. 500 m kaugusel asub Võrtsjärv, 3 km kaugusel Emajõgi, kus on võimalik laenutada paate ja kala püüda.
Vaata lähemalt SIIT.

Restaureerimist vajav maakiihoone. Põldmaa küla, Vara vald, Tartumaa, hind 36 000 €
Väga privaatne 6 ha suurune kõrghaljastatud kinnistu, millel alustatud maakivist hoone restaureerimisega. Võimalik välja ehitada teine korrus. Hoones maakivist laotud kamin. Krundil vana palksaun, millest võimalik välja ehitada korralik saun. Kinnistu on suur 5,9 ha. Olemas elektriliitumine ja salvkaev. Rajatud korralik geotekstiilil tee krundini. Varnja kaupluseni 1,1 km, Peipsi järv 2 km.
Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

Maja Pikkjärve läheduses Jõgevamaal. Palamuse vald, Jõgevamaa, hind 51 500 €
Maja interjöör on täielikult renoveeritud. Võimalik välja ehitada ka teine korrus, hetkel kasutusel vaid esimese korruse eluruumid. Looduskaunid paigad ja ujumisrand jalutuskäigu kaugusel. Kalastamise võimalusi pakub liigirikkalik Pikkjärv.
Vaata lähemalt SIIT.