1. Renoveeritud talu Viljandimaal Võrtsjärve lähistel Valma külas. Hind 96 000 €
Kinnistul asub renoveeritud rehielamu koos kõrvalhoonega, kinnistu suurus 2,4 ha. Renoveerimistööde käigus on vahetatud katus (valtsitud terasplekk) ja aknad, korrastatud on elu- ja pesuruumid koos korraliku puukerisega saunaga. Talu sõiduteepoolsesse otsa jäävad kaks suuremat maakividest ruumi.

Kõrvalhooneks on vana, kuid kõbus palkidest ait. Aidast seest võib leida nii maapealse betoneeritud keldri kui ka laudaosa ja muidugi on siin küllaldaselt teisigi eriotstarbelisi ruume, mida saab suvetubadeks ümber ehitada.

Aiaosas on viljapuud ja marjapõõsad. 200 m kaugusel on Võrtsjärv, 150 m kaugusel seikluspark ja vaatetorn. Paadisadam jääb paarisaja meetri jalutuskäigu kaugusele, seal on ka ujumisrand. Vaata lähemalt SIIT.

2. Suurepärane maamaja ilusa veekogu kaldal ja päris enda veskiga. Hind 56 000 €
Rahulik asukoht Viljandimaal linnakärast eemal. Autentne ajalooline Veski kinnistu, mis asub veekogu kaldal. Kinnistul asub peahoone koos garaažiga, saunamaja, suur maakelder, abihoone, kuivkäimla, veski ja varjualune koos välikaminaga.

Koduhoovis asub tuuleveski, mille algne sisutus on enamuses säilinud. Suurepärased võimalused puhkamiseks, sportimiseks ja kalastuseks. Verevere tiik (liivase ujumisalaga väikejärv) asub kõigest 45 meetri kaugusel ja Navesti jõgi 270 meetri kaugusel. Vaata lähemalt SIIT.

3. Talukoht Viljandimaal Võrtsjärvest 1,5 km kaugusel. Hind 80 000 €
Kinnistu on suurusega 6,6 ha. Siia kuulub rehielamutüüpi eluhoone, saun, ait/kuur, laut, kaev. Rehielamus on elamispinna all 175,5 m², võimalik ehitada katusealune ja rehealune. Majas annavad sooja ahjud ja puupliit. Saunamajas on puuküttega keris, puhkeruumis kamin ja terrass. Kaevust on vesi viidud majja ja sauna. Vaata lähemalt SIIT.

4. Ainulaadne renoveeritud maakodu! Hind 285 000 €
Kinnistu suurus on 1,15 ha. Renoveeritud 2008-2009, renoveeritud maakivist madalvundament ja uus laastukatus, uus korsten, ahi ja pliit, renoveeritud ja töökorda seatud vana reheahi. Rehetoal-köögil säilitatud ehe must (pigine) kaarjas lagi, maja otsas puidust terrass. Ehitatud on täiesti uus saunahoone, terrassilt pääs tiiki. Ait koosneb kolmest ruumist, kaks laudpõrandaga ning muldpõrandaga.

Kinnistut ümbritseb osaliselt maakividest aed, lähedale jääb Hüpassaare matkarada. Vaata lähemalt SIIT.

5. Suure kinnistuga kaunis ja kaasaegne maakoht! Hind 114 000 €
Renoveeritud maakoht Tarvastu vallas Maltsa külas. Suur (7,2 ha) kinnistu sihtotstarbega 100% maatulundusmaa koosneb nii looduslikust rohumaast kui ka korralikust metsamaast. Kinnistul on neli ehitist: elumaja, suur kuur, maakelder ning amortiseerunud suitsusaun. Lisaks kaks enda rajatud tiiki, mõned õunapuud ja marjapõõsad. Kinnistul asub veel suur renoveeritud kuur ning kuiv ja väga heas korras maakelder. Lisaks on otse tiigi kaldal vana suitsusaun. Vaata lähemalt SIIT.

6. Ainulaadne maakodu Viljandi maakonnas Kõpu vallas „Aratsaare Veski“. Hind 782 000 €
Kokku on kaks eraldi kinnistut suurusega 98,76 hektarit, sh 52 hektarit metsa, 37,25 hektarit põldu ja mitmeotstarbeline hoonekompleks.

Kinnistu piirneb ühest küljest maalilise Kõpu jõega. Kinnistu keskmeks on avatud paviljon, mis asub jõekäärus, kust avaneb vaade jõel olevale saarekesele. „Vana Veski“ ehitati jõe peale 1829. aastal , tänaseks on see ümber ehitatud ajakohaseks peamajaks. Territooriumil on kaks looduslikku tiiki, viljakas õunapuuaed ja kauni reljeefiga hooldatud ja avar õuemaastik.

Hoonetekompleksi kuuluvad 300 m2 peamaja, 100 m2 külalistemaja, 300 m2 hobusetall ja laut, 70 m2 garaaž, 300 m2 viljakuivati ja 250 m2 kuur ja garaaž põllutehnikale. Lisaks saunaala pääsuga jõele ja paviljoni. Keldris on lisaks suurele garaažile oma veinikelder. Kinnistu müüakse ühe tervikuna sealhulgas mööbli, tehnika ja põllutehnikaga (4 traktorit). Vaata lähemalt SIIT.

7. Vapustav asukoht — maja kahe järve vahetusläheduses! Hind 39 900 €
Suure-Jaani linna ääres kahe paisjärve vahetus läheduses asuv elamu koos kõrvalhoonega. Privaatne, looduskaunis ja maalähedane, mõnesaja meetri kaugusel supelrand, võrkpalliplats, terviserada jmt. Kinnistu on suur (8820 m2) ja seal on ka kaev ja tiik. Elamu all on osaline kelder. Majal on kõrge pööning — hõlpsasti võimalik teine korrus välja ehitada. Elumaja on ümbritsetud kõrghaljastusega. Kõrvalhoones asub vana saun — leiliruum koos abiruumidega (puupliidiga suveköök) ning laut. Vaata lähemalt SIIT.

8. Ajastuhõnguline maakodu! Hind 100 000 €
Kaunis ja ajastutruult kujundatud maakodu Suure-Jaani vallas. Kinnistu asub looduskaunis piirkonnas Viljandist ca 17 km kaugusel. Kinnistul asuvad elamu-majandushoone, saun, kelder, kuur. Ruumid on renoveeritud ja kujundatud ehitamise ajastut arvestades: seinapalk viimistletud valgetes ja tumedates toonides, põrandal laudis, lagedes palk. Kinnistu õueala on kaunilt kujundatud, aias on viljapuud-ilupõõsad, suitsuahi ja väliterrass. Krundile ehitatud saun on uusehitis ja kaev on renoveeritud.
Vaata lähemalt SIIT.

9. Ja lõpetuseks Loodi paisjärve ääres asuv Loodi mõisakompleksi kolmekorruseline endine meiereihoone — suur väljakutse, kuid kindlasti saaks sellest vormida kauni elamise. Hind 179 900 €
Hoone on ehitatud 1858 aastal. 1980. aastal ümber ehitatud Talleksi spordi- ja puhkebaasiks. Kõiki korruseid eraldavad raudbetoonist vahelaed. Kõik hoone vaheseinad on laotud telliskividest. Kogu hoone vana sisustus on lammutatud ja ära veetud. Ruumiplaneeringut saab kergesti muuta. Hoone asub Loodi Paisjärvest ca 20 meetri kaugusel, millest voolab läbi Sinialliku oja. Läheduses mitmeid RMK matkaradu ja puhkealasid. Vaata lähemalt SIIT.