Nostalgiline, modernne, metalne — laud FANCY CHIC
Prantsuse arhitekti ja disaineri Frédéric Ruyanti loomingut iseloomustavad julged vastandid. Kroomitud vasest viimistlus on kummardus praegusele trendile, kus vaskne sära jätkab võidukäiku. Seda täiustavad laua pehmed vormijooned. Vase paneb erilsielt särama matt must — pilkupüüdev kombinatsioon. Unustatud pole ka perenaisi — laud on töödeldud nii, et sõrmejäljed ja kriimud ligi ei pääse!
Müüja Eestis: Ligne Roset Tallinn, hind 1419 €

Metalse ja musta koosluses esineb ka Perfect Home`i kodulehelt leitud laualamp CHICAGO
Klassikaliselt stiilne Chicago laualamp lisab interjööri asjalikku ja ranget joont, olgu see siis kodukontoris või elutoas. Messingist laualamp on kahetooniline — vaskne ja must, mistõttu sobitub see väga lihtsalt erinevates toonides interjööri.
www.perfecthome.ee, hind 99 €

Kunstiteos iga külje pealt — tugitool UCHIWA
Hay kõige uuem toode tugitool Uchiwa on sündinud disainer Doshi Levieni sulest. Tool on oma idee saanud traditsiooniliselt jaapani lehvikult. Ida- ja põhjamaiseid nüansse miksiv tool on väga avatud ning kutsub istuma ja mõnulema. Saadaval erinevad polsterdused ja värvivalikud.
Tootja: Hay (Taani). Müüja Eestis: ELKE Mööbel, hind alates 1299 €

Kelmikas riidenagi HAPPY COAT RACK
Uudist leidub ka meie enda disaineritelt. Warm Northi uusim toode Happy Coat Rack on ühest küljest õhuline ja vormilt napp, ent samas mänguliselt lõbus riidenagi, inspireeritud taimestiku mikrotasanditest, alustaimestikust, samblikutest, kus noored taimed maapinnast võrsuvad. Mõjub iseseisva skulptuurina nii ühiskondlikus kui ka kodusemas interjööris. Nagil on viis erineval kõrgusel asetsevat “pead”, millele rõivaid riputada. Saadaval eri värvitoonides.
Disainer: Aap Piho, www.warmnorth.com, hind 147 €

Majakatest inspireeritud — küünlahoidja KAASA
Iittala suuremõõdulised (225–475 mm) siseruumides kasutatavad piirituslambid on nagu minikaminad, mis annavad õdusat valgust suveõhtutesse! Disainer Ilkka Suppanen sai kaunite küünlahoidjate loomisel inspiratsiooni majakatest, mis meremeestele teed näitavad.
Müüja Eestis: Tallinna Kaubamaja ja Stockmann