• Üheks silmapaistvamaks tunnuseks, mis kõige innovaatilisemat tootedisaini esindab, on ümar vorm. Seda tunnust võis kohata nii laudade-toolide, aga ka valgustite ja väiksemate sisustusakssessuaaride juures.

Fotod: Muuto uudisteks on ümarate joontega Cover ja Fiber lounge-toolid

Foto: Uus Rico pehmemööblisari ferm LIVINGult


Foto: Uus Ink seinavalgusti Northernilt

  • Jätkuvaks trendiks on samet, mida kombineeritakse nüüd populaarsete ümarate vormidega.

Foto: &traditioni Loafer sari miksib sametit ja ümaraid vorme


Foto: Ka Menu uus Tearoom mööblisari ühendab ümarust sametiga


  • Üha rohkem tootjaid on toonud oma valikusse õue mõeldud tooteid ja sarju.

Foto: String riiulite seast leiab nüüd ka õue sobivaid riiulisüsteeme


Foto: ferm LIVINGult on peagi välja tulemas palju ilmastikukindlaid sisustusaksessuaare — seal hulgas lillekaste ja õuevaipa


Foto: Muuto esitles Kölnis esimest õuemööblisarja


  • Rohelus on jätkuv trend. Kölnis sai näha kõikvõimalike vaase, taimekaste ja lillepotte, millest paljud sobivad kasutamiseks nii toas kui ka õues.

Fotod: by Lasseni uus Kubus vaas on lilleseadjate unistus — vaasiga tuleb kaasa üksikute varte hoidmisrest. Vaasi saab ka seinale kinnitada.


Foto: ferm LIVING uusi Hourglass lillepotte saab kasutada kahtepidi.


  • Mööbliesemete ja sisustusaksessuaaride puhul on jätkuvaks trendiks ka multifunktsionaalsus. Headeks näideteks olid Kölnis avatava lauaplaadiga diivanilaud Podia ferm LIVINGult, kuhu saab mahutada kõik ajakirjad.

Fotod: Avatava plaadiga Podia diivanilaud ferm LIVINGult


  • Samuti sai ferm LIVINGu taimekastide sisemus täiendust uute raamatueraldajate ja sahtlite näol. See muudab juba niigi mitut moodi kasututava taimekasti veelgi multifunktsionaalsemaks.

Foto: Uute lisadega taimekast ferm LIVINGult


  • Valgustite puhul oli varasemast rohkem näha väiksemates suurustes rippvalgusteid, mida kasutati mitmekesi koos klastritena.

Foto: Muuto esitles populaarse Ambit rippvalgusti väiksema diameetriga versiooni, mis mõjub mitmekesi koos väga efektselt


Foto: Ice valgusti &traditionilt, mis muutub klastrina justkui lühtriks


Foto: Kevadel tuleb müügile uus Blush valgusti Northernilt, millega saab vaatamata oma väikestele mõõtmetele suuri alasid valgustada


  • Väga populaarseks aksessuaariks on peeglid. Moes on ka erinevas suuruses peeglite kõrvuti kasutamine, mis muudab seina omaette kunstiteoseks.

Foto: &traditionilt tulevad peagi välja kolmes suuruses Sillon peeglid


Foto: Marmoriga seinapeeglid Pepe Menult


  • Värvitoonidest oli messil näha rohelise jätkuvat võidukäiku — seda tooni oli näha kõigis variatsioonides alustades heledast lõpetades sügava ja tumeda tooniversiooniga.

Fotod: Softline’i stendis sai näha erinevaid rohelise variatsioone


Allikas: ELKE Mööbel

LOE LISAKS: