Järgnevalt mõned trendid, mis on 2017. aasta sügistalvel moes ja mis mitte.

EI OLE MOES

Üleni valge interjöör
Igatsed rohkem värve? Sul on vedanud! Valge ja hall on sisustustrendidest (lõpuks ometi) kaduma hakanud! Valge asemele on tulnud soojad ja rikkalikud pruunid, sinised, mustad, rohelised ja roosakad toonid.

Sisustustrendid sügis 2017. IN ja OUT

Marmor
Loomulikult ei tähenda see seda, et peakskõik marmorist tööpinnad välja lammutama. Need on ajatud. Mõni marmorist lisand siin või seal võib täitsa kena olla, kuid viimaste aegade mood kõikjal marmorit kasutada on pisut väsitavaks muutumas. Eelista pigem maalähedasemaid materjale, nagu puit, savi ja metall, ning kulunud ilmega lõppviimistlust.

Sisustustrendid sügis 2017. Marmoriga võiks piiri pidada.

Vasksed lisandid
Nii nagu marmor, nii paistavad ka roosa kuld ja vask oma aja ära elanud olevat. Kuid ära satu paanikasse: sinu ehtsast vasest sisekujunduselemendid ning rustikaalne vasest valamu on alati stiilsed. Pigem käib jutt neist ebaloomulikult läikivatest, ilmselgelt võltsidest sisustuselementidest, mis on viimastel aastatel turu üle ujutanud ning hakkavad nüüdseks moest välja minema. Nende asemel on tõusvaks trendiks saamas klassikaline vanunud ilmega messing.

lmetu mööbel
Igavad mööblikomplektid on kindlasti oma aja ära elanud. Ühtse mööblikomplekti ostmise asemel eelistavad inimesed sättida ja kombineerida omavahel erinevaid esemeid, see loob ruumides ainulaadse ja isikupärase atmosfääri. Samuti hakkab tasapisi moest kaduma järeletehtud retro. Sajandi keskpaiga stiilis mööbel on viimased aastad olnud väga populaarne, kuid nüüd hakkab selle aega otsa saama.

Sisustustrendid sügis 2017. See diivan vajaks kõrvale pilkupüüdvat tugitooli.

Igav voodipesu
Sel hooajal too oma magamistuppa pisut särtsu juurde. Või vähemalt selles, mis puudutab voodipesu. Me veedame ligikaudu ühe kolmandiku oma elust voodis, nii et miks leppida igava voodipesuga? Valgete voodikatete, dekoratiivpatjade ja igal voodil laiutava suleteki aeg on läbi saamas.

Sisustustrendid sügis 2017. Osta koju värvikam ja mustriga voodipesu igava halli asemel.

ON MOES

Tumeroheline
Väljas hakkavad lehed peagi värvi muutma, kuid siseruumides kisub aina rohelisemaks. Eriti trendikad on rohelised köögikapid. Kombineerituna rikkaliku naturaalse puidu ja naha ning kreemikate ja pronksikarva toonidega on see pisut hullumeelne värv sügisesse ja talvisesse aega suurepärane lisand.

Lõõgastavad pelgupaigad
Kas tunned, et kõikvõimalikud digitaalsed seadmed on su ära väsitanud? Siis sobib see trend just sulle. Pinterest on täis pilte hubastest ja intiimsetest nurgakestest, mis inimesed oma kodus loonud on ja mis toimivad tehnoloogiavabade pühamutena. Kõige loogilisem paik stepsli seinast tõmbamiseks? Loomulikult magamistuba. Ümbritse oma magamispaik baldahhiini või pitskardinatega, riputa üles võrkkiik ning polsterda see pehmete tekkidega või loo mõnus lugemisnurgakene, sättides toanurka mugava tugitooli. Kui ruumi on kodus rohkem, siis loo eraldi tuba, kus saab koos perega lauamänge mängida või niisama lugeda.

Sisustustrendid sügis 2017. Mõnusad nurgakesed mõnusaks olemiseks - täida see naturaalsete materjalidega.

Velvet ja samet
Mis võiks veel rahustavamalt mõjuda kui samet? Samet on mõnus ja luksuslik materjal sügistalviseks hooajaks ning kui kombineerid seda karmikoelisemate naturaalsete tekstuuride (näiteks taaskasutatud puit ning punutud korvid), sileda metalli ja keraamikaga, lisab see ruumidele visuaalset põnevust ning loob käe all mõnusa tunde. Su eelarvesse ei mahu mugav sametist tugitool, nagu see, mis pildil kujutatud? Lisa selle asemel tubadesse mõned sametist padjad või sametine päevatekk.

Sisustustrendid sügis 2017. Samet ja valvet - sügistalve lemmikud!

Punutised
Ära alahinda punutud esemeid, need toovad ruumidesse mõnusaid aktsente — seda eriti külmematel kuudel. Loo punutud korvidega seinale fookuspunkt, säti taimed punutud lillealustesse või vaheta laelamp punutud lambivarju vastu. Ja taas, rõhuta koredaid tekstuure pehme sameti või käsitsi kootud villaste pleedide või siledate metallist lauakeste, peeglite ja keraamiliste lisanditega.

Sisustustrendid sügis 2017. Punutised ja puit toovad koju hubasust.
Sisustustrendid sügis 2017. Punutud mööbel või korvmööbel - klassikalisemas ja moodsamas võtmes. Kahtlemta väga moes!
Sisustustrendid sügis 2017. Punutud valgusti on väga moes.

Õrnroosad toonid

Jää hüvasti sajandivahetuse kärtsroosa! Õrnroosad toonid on tagasi ning seda kindlamalt kui kunagi varem. Mahe roosa värvitoon on selle aasta disainiturgude vaieldamatu lemmik. Roosiroosad õrnad toonid sobivad kõigele — alates vintage klaasnõudest ja sametpatjadest kuni roosaks värvitud lillepottideni välja.

Sisustustrendid sügis 2017. Roosa lisab interjööri särtsu ja hubasust. Ka ise tehtud voodipeats on hea lahendus.

Messing
Messing on uus vask! Eriti trendikad on messinglisandid mööbli juures ja ka vannitoas. Mahendab ka marmorit, püüdes pilgu endale.

Sisustustrendid sügis 2017. Messing on moes.

Tepitud voodikatted
Sulle ei meeldi paksud kootud voodivaibad? Ja suletekist on kõrini? Sellel sügisel võib oodata vanade klassikute taastulemist. Käsitööna valmistatud tepitud voodikate on armas ja kodune lisand igasse magamistuppa, nii moodsasse kui traditsioonilisse.

Sisustustrendid sügis 2017. Tepitud voodikatted on moes, samuti roosakad toonid.

Tumedad värvitoonid
Unusta taluhoonete valge ja hall! Sellel hooajal on värvid eelkõige dramaatilised. Paljud värvitootjad on välja tulnud musta erinevate varjunditega. Sa pole veel valmis päriselt pimedamale poolele üle minema? Veel üks tumedam toon on taas lavale tagasi astumas — selleks on šokolaadipruun. Soe šokolaaditoon lisab ruumidele luksuslikkust ning seda eriti just sügishooajal. Lihtne viis tumedate toonide tubadesse toomiseks: vaheta oma heledad padjakatted ja päevatekid tumedate vastu.

Põnev voodipesu
Tiri voodilt igav valge voodipesu ning katseta sel hooajal millegi põnevamaga. Moes on erinevate mustrite omavahel kombineerimine, lisanüansse saab anda huvitavate monogrammidega. Lisaks voodipesule on fookuses ka eritellimusel (või ise) valmistatud polsterdatud peatoed.

Sisustustrendid sügis 2017. Värvid interjööris ja iseloomukam voodipesu.
Sisustustrendid sügis 2017. Kui väga julget mustrit ei taha oma magamistuppa, siis mängi erinevate mustritega - ka see annab magamistoale iseloomu. Punutud lambid lisavad hubasust ja on meeleolukad.

Terrakotaplaadid
Terrakotaplaadid on tagasi — ja tegelikult pole need kunagi päriselt lahkunudki. Klassikalised savist sisekujundustooted on lihtne viis kodule soojust ja iseloomu lisada!

Tähelepanupüüdvad laed
Tee laest ruumi fookuspunkt! Lae esile toomiseks sobivad hästi struktuursed tapeedid, pressmustriga vahtpolüsteroolist laeplaadid, kõigis servades sulundsoonega lauad, puidust talad, lihtsalt julge värvivalik või silmapaistev valgusti.


Mattmustad sisustuselemendid
Mattmustad valgustid ja segistid sobivad ideaalselt nii kööki kui ka vannituppa. Miks mitte võõbata mattmustaks ka üks kapp või riiul.

Õuehooaja pikendamine
Meile meeldib õues aega veeta ja jahedamate ilmade lähenedes hakatakse otsima viise, kuidas õuehooaega pikendada saaks. Alustuseks investeeri sügava istumisega mõnusasse terrassimööblisse ning paigalda istumiskohta lisasoojendus — terrassisoojendid või väike tulealus. Ühtlasi on see hea võimalus värskendada potilillede, vaipade ja patjade-pleedide valikut ning asendada need jahedamasse aega sobivate värvide ja materjalidega. Nii lood mõnusa ja hubase nurgakese, kus ka sügisesel ajal veel pikalt meie hullumeelselt kiirest elust pausi võtta saab.