1885. aastal ehitatud kortermaja on maitsekalt renoveeritud ning taastatud on paljud algupärasele arhitektuurile viitavad tunnused — laekarniisid ja uhked põrandaliistud, mis korteri ülikõrgeid lagesid (3,4 m) veelgi rõhutavad. Elutoas on säilitatud ka kalasabaparkett, teistes ruumides katab põrandaid skandinaavlaste poolt palavalt armastatud õlitatud kuuselaud. Naturaalsete materjalide kõrval hinnatakse elamises ka naturaalseid toone — näiteks elutoas võtab sisenejat vastu metsaroheline sametdiivan, mis koos lopsakate toataimedega loob mõnusalt rahuliku ja meditatiivse interjööri.

Magamistuba on mähitud rohelise hallikamatesse varjunditesse — tulemuseks on mahe ja pehme ruum, mis mõjub tõeliselt lõõgastavalt.

Laes ripub Vita Copenhageni hanesulgedest valgusti.

Kui elutuba ja magamistuba esindavad oma rohekas paletis pisut suvisemaid meeleolusid, siis köök on põhjamaisele sisekujundusele omaselt valge. Vaid seinu kattev puitvooder lisab helehalli näol pisut kontrasti.

Kui külalisi on rohkem ja kööki ei mahu, siis selleks puhuks tuleb appi eraldiseisev söögituba, kus lauakohti rohkem.

Kui tube eraldavad koridorid juhtuvad tihti olema hämarad kohad, siis siingi on tänu valgele värvilile olukord leidlikult lahendatud.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Alvhem.com

LOE LISAKS: