Leidsime City24.ee lehelt 10 omanäolist elamist!
Tuudi raudteejaam

Läänemaa lõunaosas Rapla-Virtsu endise raudteetammi ääres asub Tuudi raudteejaam.Tegemist on Leon Johansoni kavandi järgi 1930 ehitatud traditsionalismi sugemetega funkstiilis jaamahoonega. Rapla-Virtsu kitsarööpaline raudtee oli kasutusel 1. detsembrist 1931 kuni 26. maini 1968. Peahoone moodustab hoonete ansambli koos maakeldri, kahe kuuri ja saunamajaga. Vaata SIIT.

Konuvere mõis

Konuvere jõe lõunakaldal paikneb kaunis renoveeritud Konuvere mõis. Mõisani viib kastanitest rajatud allee. Mõisa klassitsistlik peahoone on ehitatud 19. sajandi alguses, millel on harvaesinev taandega sammasportikus ehk sammastele toetuv hooneosa. Mõis on rajatud Rennenkampffide suguvõsa poolt. Konuvere mõisaansambli moodustavad lisaks mõisale park tiikidega, peahoone ees klassikaline ringtee, mõisa tagant voolab mööda jõgi. Kõrvalhoonetest on jääkelder ja uuesti rajatud tall. Mõisa kõrval on arteesia kaev. Vaata SIIT.

Itaalia stiilis kivimaja Tiskres

Itaalia stiilis võluv kivimaja on täielikult ümber ehitatud aastatel 2007-2008. Maja esimesel korrusel paiknevad suur elutuba Itaalia keraamilise kaminaga, talveaed-elutuba, kabinet, köök-söögituba, avar hall, suur majapidamisruum pesu pesemiseks, kuivatamiseks ja triikimiseks, väike majapidamisruum, avar tähistaevaga Türgi saun, dušinurk ja kaks tualetti. Suurest majapidamisruumist viib uks möbleeritud ja kaunite lilledega ümbritsetud terrassile.

Maja teisele korrusele viib elegantne puittrepp. Teisel korrusel asuvad kaks hästivarustatud magamistuba, suur garderoobtuba, buduaar, avar vannituba-tualett vanni, dušinurga, valamu ja suure elegantse peegliga ning trepihall avatud ruumiga kahel korrusel. Teise korruse magamistubadest avaneb vaade merele. Vaata SIIT.

Maja nagu muinasjutus

Müüa luksuslik ja ainulaadne kinnistu, mis koosneb: Krunt 7947 m2: elamumaa 4658 m2, maatulundusmaa 2960 m2, transpordimaa 329 m.
Külalistemaja ehitusaluse pindalaga 164 m2, millest suletud pinda 70 m2.
Katusealune/abihoone 63 m2. Vaata SIIT.

Palkmaja Salme vallas

Kaasaegne, avarate ruumidega palkelamu, mida ümbritseb ruumiküllane välisõu, mis avaneb mereäärsele niidule ja kadakate välule. Talu esihoov on kui looduslik minipark. Palkmaja terrass on meeldiv paik hommikukohvi ja päikeseloojangu nautimiseks. Vaata SIIT.

Inglise stiilis romantiline eramu

Avaral ja privaatsel kinnistul on lisaks eramule ka saunamaja/abihoone. Kaunist kinnistut katab põhiliselt rohumaa, mida läbib oja ja neljandik on kasemets. Sisenedes majja on esimesele korrusel avar ja valgusküllane avatud köögiga elutuba, mille südameks on massiivne ja sooja andev kamin. Lisaks kaks magamistuba, üks neist koos garderoobi ja vannitoaga ning abiruum/tualett. Suundudes teisele korrusele, avaneb vaade trepihallile ja esimese korruse elutoale. Teisel korrusel asuvad kaks magamistuba ja vannituba/tualett. Terves majas on kasutatud Inglismaalt toodud kvaliteetseid ehitusmaterjale, sealhulgas Inglise tamme plangud, kivikatus (samuti toodud Inglismaalt) ja kogu põrand on termotöödeldud Põhja-Ameerika saar. Vaata SIIT.

Mikumärdi talu

Majade kompleksi kuulub elumaja, saunamaja ja peomaja-grillmaja. Elumaja on valminud 2013 a. Kogu kompleksi hakati ehitama 2007 a. ning igal aastal tehtud uuendusi ning lisaehitustöid. Vaata SIIT.

Manni-Miili kõrtsihoone

Päärdu mõisal oli vanasti kaks kõrtsi — Manni ja Jõeäärse. Mõlemad asetsesid Tallinna — Pärnu postimaantee ääres, Manni mõisast viis kilomeetrit lõuna pool. Kõrtse mainitakse 1726. aastal ja Manni kõrtsimeheks oli Juhan… Manni kõrtsil on pikk 289 aastane ajalugu.

Kõrtsihoone sobib kasutamiseks nii eksklusiivse maaelamuna või äri-ja vabaaja hoonena. Kinnistu asub privaatses, samas hea juurdepääsuga kohas. Juurdepääs on asfaltteed mööda Pärnu maanteed. Külmal ajal on suurimaks soojaandjaks võimas avatud kamin, lisaks on neli ahju ja köögis asub puupliit. Vaata SIIT.

Maja Võsul

Heas seisukorras maja koosneb 3 magamistoast, elutoast ning köögist. Majas on palju avarust ja valgust. Puuküttega saun on elamuseks igale saunaarmastajale. Sauna juurde kuulub ka õdus kaminatuba. Vaata SIIT.

Imeilus suvekodu Läänemaal

Suurel krundil asetseb peamaja, grilliplats, suur majaesine terrass ning saunamaja. Tsaariaegsest hobusetallist on välja ehitatud 2008. aastal moderne peamaja. Majas on säilitatud palju ajaloolist hõngu ja detaile- laes on kaunid tumedad puittalad, põrand on laotud lihvitud kividest, toa seinad on ilusa kaetud valge värviga nii, et osaliselt on näha ka kaunid seinakivid. Peamajas asub suur kamin ning kõige kaunimaks interjööri elemendiks on pikk puidust ja klaasist söögilaud.

Teisel korrusel paikneb kolm magamistuba, kõikidel on katuseaken. Vaata SIIT.