Kui armastad klassikalist stiili ja ajatuid lahendusi, siis on valge suurepäraseks valikuks. Klassikalises võtmes magamistuppa sobib suurepäraselt polsterdatud voodipeats, mis lisab pisut luksuslikku hõngu ja toob ruumi pehmust. Mida aga kindlasti vältida tasuks, on suured ja tumedad riidekapid, mis muudavad ruumi raskeks ja röövivad kogu tähelepanu endale. Kui armastad nikerdatud mööblit, dekoori ja seinaliiste või antiigist inspireeritud mööblit, siis võid kõike seda julgelt kasutada, kuid vali alati heledad toonid.

Kui hindad modernset stiili ja kaasaegseid lahendusi, ka siis on valge loomulikult suurepärane valik. Minimalistlikus võtmes magamistuba kujundada on imelihtne, kui valid põhivärvideks valge, halli ja musta ning lähtud sellest ka mööbli valikul. Mis puutub mööbli disaini, siis lähtu põhimõttest “vähem on rohkem”, sest lihtsuses ja funktsionaalsuses peitub oma võlu.

Kui armastad naturaalseid materjale ja maalähedust, on valge taas ideaalseks valikuks. Puit ja valge värv moodustavad üheskoos suurepärase harmoonia. Kui soovid terviklikku ja tasakaalustatud üldpilti, siis tasub mööbel valida täpselt samas toonis, mis on seinad ja põrandad.

Kui hindad Skandinaavia stiili, mis on segu moodsast ja boheemlaslikust lähenemisest, siis mängimisvõimalusi on lõputult. Skandinaavia stiilis magamistoad on küll lihtsad, kuid nendes on ka tekstuuri ja soojust. Mööbel olgu pigem lihtne ja praktiline ning värvi ja särtsu lisa põneva disainiga valgustite, vaipade ja tekstiilidega. Samuti ära unusta leida seinale mõnda pilkupüüdvat fotot, plakatit või maali! Põhjamaistes magamistubades kuulub aukoht ka lopsakatele toataimedele.

Vaata rohkem ideid galeriist:

LOE LISAKS: