96 ruutmeetril paikneva elamise juurde kuulub kolm tuba. Korteri keskmes on läbi kahe korruse ulatuv avar elutuba, mis püüab pilku oma ligi 5-meetriste lagedega. Avarust rõhutavad veelgi suured aknad. Nutikaks lahenduseks on maast laeni kulgev sektsioonkapp, mis mõjub ühtlasi ka laheda sisustuselemendina.

Oma koht on elamises ka läbi mõeldud valgustusel. Iga valgusti paistab silma oma erilise disainiga. Elutuba kroonib modernne kroonlühter.

Teisele korrusele viib metallist ja puiduga pikitud keerdtrepp. Interjööris loovad kauni harmoonia valgeks värvitud pinnad ja naturaalne puitparkett — ajatu kooslus, mis toimub alati ja igal pool!

Hall köögimööbel tekitab muidu valgesse interjööri tagasihoidliku kontrasti.

Ka köögist leiab ühe suurejoonelise valgusti, mis on inspiratsiooni saanud klassikalistest kroonlühtritest, kuid on valatud moodsasse vormi. Söögitoamööbel järgib möödunud sajandi keskpaiga disainikeelt.

Ühest magamistoast leiab mõnusa kontorinurga, mille kujundamisesse on lähenetud äärmise leidlikkusega. Laud on nimelt kinnitatud kanduritega otse seinale — ikka selleks, et ruum puhtam ja õhulisem tunduks.

Nagu ka elutoast, saab ka magamistubadest astuda otse rõdule.

Rõdud on oskuslikult ära kasutatud ning muudetud eraldiseisvateks “tubadeks” pikendades nii korteris asuvat ruumi. Hubasust lisavad pottidesse istutatud puud ja põõsad.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com

LOE LISAKS: