1. Rõdu ja saunaga hubane elamine Tartus, 159 000 eurot

98-ruutmeetril paiknev korter paistab silma maitsekalt hubase sisekujunduse ja avara ruumilahenduse poolest. Punastest tellistest kortermajas on ka intrjööris kasutatud tellist, mida on oskuslikult kombineeritud naturaalse puiduga. Särtsu lisavad värvikad detailid — näiteks suur mustriline tapeet, elegantset joont annab kaunis kalasabaparkett.


Korteri keskpunktiks on avar kaminaga elutuba, mis ulatub otsapidi kööki.

Köögist pääseb sauna eesruumi, kust omakorda avaneb pääs rõdule. Rõdul on piisavalt ruumi mugavaks istumisalaks. Nautida saab ka vaateid Tartu linnale ja Peetri kirikule.

  • Vaata rohkem pilte 1Partner kinnisvarabüroo kodulehelt.

2. Põnev katusekorter põneva ajalooga majas, 330 000 eurot

Läbi kolme korruse kulgev korter 117,8 ruutmeetril paikneb Tallinna vanalinnas. Selle värvikas sisustus on sama kirev, kui maja ajalugu. Eelmise sajandi algul tegutses samas majas kirjandusrühmitus Siuru, kuhu kuulusid August Gailit, Artur Adson, Marie Under, Johannes Semper, Friedebert Tuglas, Henrik Visnapuu jt.

Hiljuti teostati majas põhjalikud renoveerimistööd, mille käigus avati antud korteri köögis Olevimäe tänava poole avanev kinnimüüritud aknaava.

3. Kahe suure terrassiga katusekorter Pärnu vallikäärus, 110 000 eurot

Tõeliselt äge katusekorter sobib hästi nii Pärnus suvitamiseks kui ka alaliseks elupaigaks. Läbi kahe korruse kulgevas korteris asub avar elutuba-köök ja katuse all magamistuba. Korterist avanevad imelised vaated vallikäärule ja paadisadamale.


Korteris saab nautida nii hommiku- kui ka õhtupäikest, sest rõdud asetsevad mõlemal pool maja.

4. Hiiglasliku katuseterrassiga stuudiokorter Tartus, 129 000 eurot

60 ruutmeetrine katuseterrass kõlab liiga hästi, et tõsi olla. Ometigi on selline kodu täiesti olemas — tegemist on läbi kahe korruse kulgeva stuudiokorteriga.

Esimeselt korruselt leiab avara köögiga elutoa, aga ka sauna. Teisel korrusel paikneb magamistuba.

Katuseterrassile on võimalik pääseda otse nii magamistoast kui ka teise korruse koridorist. Katuseterrassilt avaneb suurepärane vaade tervele Tartu linnale.

5. Kodu Tallinna vanalinna katuste vahel, 379 900 eurot

Esimese vabariigi aegses esinduslikus kortermajas asuv katusekorter paistab silma avara ruumi, kõrgete lagede ja imeliste linnavaadetega.

146,9 m2 korteris asub suur vannituba, saun, kolm suurt magamistuba ja avatud köök-elutuba.

Tänu rohketele katuseakendele langeb elamisse ka parasjagu valgust.

LOE LISAKS: