1. Lääne-Saare vald, Abruka küla, Saaremaa. Hind 450 000 €. 121 m2

Armsalt rustikaalse palkmaja juurde kuulub pool Vahase saart, privaatne mererand, Eesti suuruselt teine hiidrahn ja palju muud eksklusiivset! Et tegemist on ikkagi saarega, kuulub kauba sisse ka pisike kaater. Krundil paiknev Saaremaa rehielamu tüüpi elumaja on ehitatud umbes 1921. aastal. Hoones paikneb elutuba, kaks magamistuba, köök ja laut. Saunamaja materjal leiti haakrikuna kaldalt ning saun ehitati valmis 1990ndatel. See on ideaalne kodu inimesele, kes armastab merd, rahu ja privaatsust.Vaata rohkem pilte SIIT.

2. Jõelähtme vald, Neeme küla, Harjumaa. Hind 250 000 €. 118.6 m²

Kui sind tõmbab elu maal, kuid soovid vajadusel ka kiirelt pealinna jõuda, on Neeme küla oma mererandade ja kauni loodusega suurepärane paik. Kinnistust ca. 200m kaugusel asub privaatne liivarand. Untaugu tänaval on kõik majad palkehitised, mis loob mõnusa maalähedase miljöö.

Vaata rohkem pilte SIIT.

3. Kaunis eramu Pärnu rannarajoonis. Hind 450 000 €, 146.6 m²

Kodune ja hubane eestiaegne palkmaja on renoveeritud nii seest kui ka väljast. Elamu krooniks on esimesel korrusel asuv ruumikas köök, mis laieneb sujuvalt päikeselisele klaasverandale, kus on soe aastaringselt. Kiviviske kaugusele jäävad rand ja spaad.

Vaata rohkem pilte SIIT.

4. Pärl Muhu saarel. Hind 385 000 €, 240.3 m²

Muhu saarel Linnuse külas asub eriliselt kaunilt renoveeritud talukompleks, mis on terviklikult taastatud 2005. aastal. Renoveerimisprojekti arhitektuurse osa ja hoonete välisilmete autor on Andres Põime ning sisekujunduse autor Tiiu Truus. Hoonete taastamisel on säilitatud võimalikult palju algupäraseid materjale ning uute materjalide kasutamisel arvestatud sellega, et säiliks arhitektuurne tervik. Suursuguse hoonekompleksi juurde kuuluvad saun ja ait, hoovi kaunistavad viljapuud- ja põõsad ning pere pisemad saavad lustida mänguväljakul!

Vaata rohkem pilte SIIT.

5. Modernne palkmaja Kakumäel. Hind 390 000 €, 336 m2.

2000. aastal ehitatud kaasaegne palkmaja kombineerib üdini maalähedast stiili ja kaasaegset luksust. Interjööri ehivad kõrged laed ja avar planeering. Teisel korrusel tubade juurde on planeeritud mõnusad rõdud! Maja juurde kuulub veel saun ja garaaž kahele autole.

Vaata rohkem pilte SIIT.

6. Saue vald, Hüüru küla, Harjumaa. Hind 300 000 €, 148.3 m²

Energiasäästlik maja rohelises ja rahulikus piirkonnas võlub lisaks kaunile iluaiale ka läbimõeldud interjööriga. Maja on võitnud Saue valla Kauni Kodu tiitli 2011 aastal. Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale nagu naturaalsed parkettpõrandad, puitpakettaknad, täispuituksed, kvaliteetne köögimööbel koos integreeritud tehnikaga jne. Maja boonuseks on ka maaküte ja tõeliselt pilkupüüdev grillinurgaga aed.

Vaata rohkem pilte SIIT.

7. Kiili vald, Harjumaa. Hind 209 000 €, 157.4 m²

Kaasaegses võtmes palkmaja muudavad eriliseks suured aknad, helged ja valgusküllased toad ja kaunis hoolitsetud aed. Rohenäppe ja ökogurmane rõõmustab hoovil asuv suur kasvuhoone. Nagu kord ja kohus, kuulub täisväärtusliku aia juurde ka grillimisnurk.

Vaata rohkem pilte SIIT.

LOE LISAKS: