Tegu ei ole mitte uusehitise, vaid 1950ndatest pärit modernses stiilis villaga. Elamut on küll aegade jooksul oluliselt renoveeritud ja möödunud sajandi keskpaiga arhitektuuri meenutavad ainult hoone välisseinad, millele on hiljem juurde lisatud uus tiib. Akendest avanevad maalilised vaated ookeanile ja Biscayne lahele. Ja muidugi ootavad maja ostjat ees ka kuulsad naabrid — samal tänaval on end sisse seadnud Matt Damon, Jennifer Lopez, Ricky Martin, Alex Rodriguez jt.

Siseviimistlus on valdavalt heledates toonides, mis rõhutavad maja rohketest akendest sisse langevat valgust.

Maja arhitektuursed lahendused pärinevad Florida arhitektuuribüroolt Ben Lopez & Associates, sisekujunduse on teostanud staaride seas armastatud sisekujundaja Renata Lessa Bastos.

Sisekujundaja sõnul oli Shakira sooviks helge, avar ja hubane elamine. Kindlasti palus aga lauljatar vältida elamises kullatoone. Nii kombineeriti valge erinevaid varjundeid pisikeste hõbedaste detailidega ja roosakate-lillakate lavendli ja fuksiatoonidega. Et karget minimalismi pisut elavamaks muuta, lisati sisekujundusse erinevate motiivide näol pisut ka idamaist ornamentikat.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikad: Elle Decoration Russia; Antonio Mebarak (Douglas Ellimani kinnisvarabüroo)

LOE LISAKS: