Forma seeria pakub mängulisi ja lihtsalt ümber kujundatavaid terviklahendusi neile, kes hindavad põhjamaist väljapeetust koos kasutajasõbralikkusega. Tootedisainerid on Forma vannitoaseeria puhul suutnud ühendada funktsionaalsuse ja ajatu vaimuga kujustuse.

Ühena esimestest annab Forma seeria võimaluse paigaldada sirge joonega vannile vannitoamööbliga sarnase kujundusega esipaneeli. See loob lisaks avarust ja joonte puhtust — silmale paistab selline viimistuslahendus täiuslikuna.

Forma seeria pakub koguni ühtteist erinevat viimistluse varianti, lihtsamast valgest uhke puuspoonini. Mööbel on saadaval neljas eri laiuses — 60-, 80-, 100- ja 120-sentimeetrisena ning selles kasutatav sahtlisüsteem on moodne NSS, mis avaneb ja sulgub sujuvalt ja vaikselt.

Vanni paneel on kiletatud niiskus- ja veekindla PVC-kilega ja sel puuduvad nähtavad kinnituskohad. Paneeli kinnitamine sujub ilma nõela pistmata ehk magnetiga — mingeid kruvisid ja lisatööriistu vanni ilmestamiseks polegi vaja.

Forma seeriale saab juurde valida kas Xonyx kivimassist või valumarmorist valamuleti, mille kuju on vastavalt soovile kas ümmargune või kandiline. Valamuosa võib asetseda nii leti peal kui olla “uputatud” — palju sõltub kasutaja soovist ja nägemusest, milline on just täpselt see õige põhjamaine. Kui omal mõtteid napib, saab Balteco spetsialistidelt alati nõu küsida.

Autor: Ylle Rajasaar