Järgnes kolm kuud totaalset muutumist ning tulemus on hämmastav!

Esmalt mõeldi läbi, mida korteris säilitada ja mida muuta. Selge oli see, et süngesse ja pimedasse elamisse on vaja tuua rohkem valgust. Eemaldati üleliigsed seinad ja uksed ning kaotati ära pisike ja funktsioonitu koridor.

Eraldiseisvast elutoast sai avatud ja läbikäidav elutuba. Algupärastest lahendustest säilitati ajalooline parkett ja karniisid.

Korteri renoveerimine:
















Pärast renoveerimist:

Et anda ruumile valgust ja avarust, osustati heledate elevandiluukarva seinte kasuks.

Tumedam otsasein, kus eelnevalt asus koridor, värviti tumedaks alles hiljem. Pulmakingiks saadud kirev abstraktne maal nõudis kontrastiks sügavamat ja neutraalset tooni, milleks sai šokolaadipruun.

Magamistoas otsustati säilitada kamin ning luua illusioon avaramast ja valgemast ruumist peeglite abil. Eemaldati tume vaipkate, mille alt ilmus välja laudpõrand. Lihvimise ja lakikihiga sai see uue ja värskema ilme.

Magamistuba enne renoveerimist:

Magamistuba pärast renoveerimist:

Magamistoa seintele valiti mahe hallikasroheline värv. Nii magamistoas, kui elutoas on kombineeritud ajaloolist ja modernset. Paljud mööblitükid tulid elanikega kaasa eelmisest kodust. Raamaturiiulid ehitati oma kätega isikliku raamatukogu jaoks, mis oli kolinud varasemalt Seattle’ist Londonisse ja sealt omakorda Pariisi.

Kitsas vannituba säilitas oma algse planeeringu. Et luua avarust, otsustati loomulikult valge värvi kasuks. Valgele annab lõbusamat ilmet oranži ja roosakirju mosaiik dušinurgas.

Vannituba enne renoveerimist:


Vannituba pärast renoveerimist:

Kui tekkis soov selles korteris peatuda, siis seda on võimalik teha majutusportaali Airbnb vahendusel.

LOE VEEL: