Smartglassi elektrooniliste kilede ja klaaside lahenduse abil saate lihtsalt kujundada oma kodu või kontorit, kasutades ära olemasolevad klaaspinnad.

Kasutada on erinevaid disainlahendused, mis sobivad igasse eluruumi, kaasa arvatud niisked kohad nagu vannituba või saun.

Smart Film Nutikile — spetsiaalne optiline kile, mis on lihtsalt paigaldatav nii tavalisele kui ka pleksiklaasile. Lihtne On/Off režiim lülitab kile hägusast läbipaistvaks. Häguses olekus on kile ideaalne pind kõrgkvaliteedilise pildi või video kuvamiseks.

SmartFilm on toodetud ühelt poolt kleepuvana, mis muudab paigaldamise väga lihtsaks ja kiireks ning selle paigaldamiseks ei ole vaja eritehnikat.

SmartGlass on alternatiiv kiledele, kuhu on lisatud kiht nn targa kile tehnoloogiat. Selle eeliseks on asja lihtsus ning suur aja kokkuhoid. Lisaks on nutiklaas saadaval väga erinevate paksuste, suuruste ning omaduste poolest — tavalisest klaasist kuulikindlani.

Lihtne ON/OFF režiim lülitab nutiklaasi hägusest läbipaistvaks. Häguses olekus toimib klaas elektrilise kardinana, pakkudes vajalikku privaatsust ning turvalisust. Lisaks on klaasi pind häguses olekus ideaalne kuvamaks presentatsioone, pilte ning videosid.

SmartGlass touch foil and glass võimaldab muuta klaaspinna puutetundlikuks ekraaniks. On saadaval nii piimja värvusega ning ka täiesti läbipaistvad variandid. Läbipaistev puutetundlik kile on parim ja soodsaim alternatiiv hologrammile. Kõik kiled ja klaasid on saadaval kuni 40 puutepunktiga, sobides nii koju kui ka kaupluste vaateakendele. Kasutades kuni 20 mm paksust klaasi, säilib puutetundlikus ka kinnas käes kasutades.


SmartLED on väga nutikas ja energiat säästev tavalise pirni alternatiiv. Kujutage ette, et pirne on võimalik juhtida teisest maailma otsast, valida 64 000 erineva värvi vahel või panna vilkuma muusika taktis. Kodust pikemalt eemal viibides, lülitub valgus sisse vastavalt soovile ka näiteks taimeri abil. Tooted toimivad nii androidil kui ka iOS-il.

Smartglass võimaldab kasutada ära turu innovaatilisemaid lahendusi, et teha eluruum või kontor omanäoliseks ja mugavaks. Kasutades ära Smartled lahendusi säästate energia pealt rääkimata võimalusest isikupärastada oma valgustus lahendusi. Targad kiled ning klaasid blokeerivad UV kiiri vähemalt 87% võimaldades ruumide kütte ja jahutuskuludelt säästa.

Vaata lähemalt www.smartglass.ee

Jaga
Kommentaarid