Korter oli alguses väga kehva planeeringuga: köök oli eraldi ruumis, elutuba oli pooliku vaheseinaga jaotatud kaheks ja nii suure korteri puhul otsustati lisada üks vannituba, mis sai sissepääsu otse magamistoast — eraldatud klaasseinaga. Endisest köögist sai veel ühe magamistoa. Hoolikalt valiti mööbel ja aksessuaarid. Põrandaid katab tammeparektt ja siseuksi katab tammespoon. Seinu kaunistavad fotograaf Kaupo Kikkase tööd.

Suurest toast eemaldati vahesein. Kõikidessse tubadesse ehitati lisakarniisid, millesse paigutati LED valgustus. Teisedki valgusallikad on klassikalised, kuid moodsa joonega.

Ühte vannituppa paigaldati antiikne kapp, mis sai üle värvitud ja lisatud Swarovski kivikesed kaunistuseks. Vannitubade plaadid Victoria stiilis, mis sobisid hästi selle maja hingega. 

Külaliste vannituba on rahulikum ja tagasihoidlikum.

Tapeetidena sai kasutatud moodsat klassikat ja kogu korteris on kasutatud palju klaasi ja peeglit, et anda veelgi juurde avarust.

Köögimööbel on tiigipuust, mis lisab soliidsust ja stiili kogu korterile.

4-toaline korter Roosikrantsi tänaval: esik, avatud planeeringuga elutuba-köök, 3 magamistuba, 2 vannituba, eraldi tualettruum külalistele. Korter on müügil kinnisvaraportaalis city24.ee, vaata lähemalt SIIT.