112,7 m² peale mahub elutuba, magamistuba, kontor-töötuba, garderoobid, saun ja pesuruum, tualetid, majapidamisruum ja esik.

Elutoa, esiku, köögiala, wc ja majapidamisruumi põrandad on kaetud marmoriga. Magamistuba, kontor-töötuba ja garderoob on kaetud vaipkattega. Saun-pesuruum on plaaditud keraamilise plaadiga.

Esikus on seina sisse ehitatud suur puutepaneel, millega saab kontrollida ja juhtida tervet korterit. Ekraanile saab kuvada korteri valvekaamerate pildi, ilmateate, päikese tõusu- ja loojangu aja, liiklusolukorra linnas ja oluliste liiklusristmike videopildi.

Nutilahendus võimaldab kontrollida ruumide temperatuuri, õhkuniiskust, läbipääsusüsteemi (lukustuse juhtimiseks, ukse avamiseks jne), valvesüsteemi (sh signalisatsiooni ja videovalvet), valgustust, jahutust, (põranda)kütet, kardinaid, audiosüsteemi, sauna jpm.

Tubades asuvad lülitiklahvid on iseõppimisvõimega ja võimaldavad salvestada nn stseene (näiteks valgustus, kardinate asend jm), mis võimaldab järgmisel korral ühe nupuvajutusega taastada soovitud atmosfääri. Tubades, esikus, sauna- ja pesuruumis on ühtne audiosüsteem.

Igas toas on 3-4 valgusallikat, elutoas, saunas, esikus ja magamistoas lisaks RGB valgustus, millega saab luua sobiva atmosfääri ja meeleolu (nt punane, lilla, kollane või muu soovitud RGB värvikombinatsioon).

Esikus asuv RGB valgus on tavapärases kasutuses riiulile asetatud asjade valgustamiseks, kuid lülitades sisse saunavalguse, siis muutub värvi kuma sauna temperatuuri järgi — sinine-kollane-oranž-punane ja see on nähtav elutoast indikatsiooniks, et sauna temperatuur on piisav sauna kasutamiseks.

Esiku garderoobi eraldab valgest nahast elektriline kardin, mille avamisel ka garderoobi valgustus aktiveerub. Ruumides on Šveitsi tootja Création Baumann elektrilised kardinad, lisaks on tubades tüll- ja siidikardin.

Elutoas on kapi konsooli sisse ehitatud Safretti biokamin - stiilne, puhas ja diskreetne.

Korter on müügis City24 lehel. Korteriga kaasneb üks koopia omanikule isiklikult antud ja Tyra Banksi signeeritud raamat Modelland. Samuti valmistatakse uuele omanikule eritellimusena valitud initsiaalidega käterätid, saunalinad, voodipesu, hommikumantlid, sussid jms. Huvi korral loe korteri kohta rohkem infot SIIT.