1. Praktiline plakat

Selle plakati jaoks on Metsik Toit Eesti loodusest välja valinud kümme söödavat metsikut taime, mis paistavad silma oma mitmekülgse kulinaarse ja traditsioonilise kasutuse, gastronoomilise potentsiaali kui ka mõjuva välimuse poolest. Sõbra tervisliku toidulaua eest tasub ju ikka hoolitseda, seda enam, et plakat rikastab erinevat tüüpi interjööre, sobides nii argisesse kontoriruumi, kööki kui ka lastetuppa. Plakatit võib kasutada oma originaalkujul sisekujundusliku elemendina või lasta oma fantaasial lennata ning muuta plakat ainulaadseks, värvides taimemotiive koos laste või sõpradega. Plakat on nii silmailu pakkuv, kui ka täis inspireerivaid teadmisi, õhutades avastama meid ümbritsevat söödavat metsikut loodust.

Foto: Eesti Disaini Maja

2. Armas portselanist toosike Liisa Kivimäelt

Kodus kuluvad ikka ära pisikesed karbid, kus hoida ehteid või muid pisikesi asju. Eriliseks muudab toote see, et tegemist on limiteeritud seeriaga (10 tk) ja südamekesed on valminud Eesti Kunstiakadeemia disainiteaduskonna kursusetööna juhendajate Tanel Veenre ja Helene Vetiku valvsa pilgu all. Toosikaant saab soovi korral ka kaelas kanda — selleks on kaane alumise ääre alla tehtud spetsiaalsed augukesed.

Foto: Eesti Disaini Maja


3. Villane pleed ja padi Woolishilt

Jahedaid pleediilmu veel jagub ning sõbra või kallima südant ja hinge aitab soojendada ehe ja kodumaine kenade palmikutega pleed!

Foto: Woolish

4. Lõbusalt elegantne betoonjalaga portselanvaagen

Kui plaanisid valentinipäeval kallimale külla minna ja teda maiustustega üllatada, siis tasub kaasa haarata ka lahe disainvaagen Nüüd Keraamikalt.

Foto: Nüüd Keraamika


5. Õrn ja armas kohvitass Liisu Arrolt

Jah, me teame, et kohvitass on üks hirmsamaid kinke, mida ise kingiks saada ja mida teistele teha. Liisu Arro pastelne roosa kohvitass on aga erand, mis kinnitab reeglit. Kuldsete sulgedega tassike kaunistab nii köögiriiulit kui ka hommikusöögilauda.

6. Aeg sõprade jaoks!

Leonardo Meigase seinakell nimega "AEG" tuletab meelde, kui oluline on sõprade ja lähedastega veedetud aeg. Kellale annavad veelgi sügavama sisu Artur Alliksaare värsiread.

Foto: Eesti Disaini Maja

LOE LISAKS: