Aap Piho sõnul sai linkide loomisel peamisteks eesmärkideks luua kaks disaini — üks natuke “pehmem”, mis loodud eeskätt keskkondadesse, kus on kõrvuti nii ajalooline kui ka kaasaegne, teine aga mõnevõrra kargema joonega, ent detailsem ja tehniliselt keerukam, sest kasutab näiteks varjatud kinnitustega aluskilpi. Mõlema lingi puhul oli oluliseks kriteeriumiks ergonoomika, mida muidu kohtab ukselinkide puhul kaunis harva. Aap loodan, et see on oluliseks üllatusmomendiks kasutajale — kätte haarates saab päris hästi aru, kui käepärased need mõlemad ukselingid on.

Konkreetset interjööri stiili, kuhu need lingid sobiksid, ei pea Aap Piho vajalikuks välja tuua. “Mõlemad lingid on heas mõttes universaalsed. Lõplikud sobitused jätaks nii arhitektidele kui ka klientidele, kes leiavad, et selline joon neile meeldib.”

Aap Piho poolt disainitud ukselingid leiab Valnese valikust koodide VAL73 ja VAL75 nime alt.

Mõlemaid linke on võimalik tellida erinevate pinnatöötlustega. Autorile endale on kõige rohkem meele järele läikega lingid.

Ten Twelve disainibüroo disainitud lingid on sobivad nii sise- kui ka välisustele ja need on tähistatud koodidega VAL5 ja VAL13. Ukselink VAL13 on sobib hästi suurele välisuksele, seda iseloomustab jõuline stiil, mis on eriti populaarne just Põhjamaades. Ka neid ukselinke on erineva pinnaviimistlusega.

Tootedisainer Aap Piho on pärjatud 2014. aastal SÄSI noore disaineri preemiaga. Aap Piho seisab ka kodumaise mööblibrändi Warm North taga. Disainibüroo Ten Twelve on tootearendusbüroo, mille põhitegevus on tööstusdisain ja mehhaanika projekteerimine.