Aina rohkem leidub kodusid, kus enam kella ei eksisteerigi, sest nutiajastul on toreda ja praktilise eseme koha hõivanud teadagi telefonid. Samas kulub ju elamises alati ära ka üks tavaline kell, juhuks kui telefonil peaks aku tühjaks saama ja laadija on lootusetult kadunud... Laheda disainiga kell Maria Rästalt on suurepärane kingitus viitamaks ka sellele, kui oluline on sõpradega koosveedetud kvaliteetaeg.

Foto: tallinndesignhouse.com

Suurepäraseks kingiideeks on ka mõni tore lauamäng, mis annab pikkadel talveõhtutel hea põhjuse kokku saamiseks. Tali disainipoest leiab näiteks Rootsi disainibrändi Printworks malelaua!

Foto: Printworks / TALI

Kohvigurmaanist sõpra rõõmustab kindlasti keraamik Liisu Arro võrratu disiniga roosamanna kohvitass alustassiga.

Foto: liisuarro.com

Magusasõpra võib aga üllatada trendika betoonjalaga portselanvaagnaga, mille on disaininud Mariana Laan (Nüüd Ceramics). Kaunis ja praktiline ese, kus serveerida puuvilju, komme, pähkleid või küpsiseid.

Kui sinu kallima lemmiktegevuseks on diivanil lösutamine, siis etteheidete asemel võib kaaslast üllatada hoopis armsa sõnumiga padjaga. Olgu siis diivanikaunistusi rohkem kui üks!

Kui armastad pisut "kiiksuga" kingitusi, mis kingisaajale kohe naeratuse suule tooks, siis Hyti praemuna-motiiviga vaagen on täpselt selline kink, mis kedagi tõsiseks ei jäta.

Pime aeg ei ole veel möödas ning üks kena küünal aitab koju kindlasti pisut soojust ja hubasust tuua. Ja kui sõpru on palju, kellele kingitust teha, on küünal ka tõeliselt taskukohane kink.


Roosibuketi või nelkide asemel on palju originaalsemaid taimi, millega oma kallimat üllatada. Les Petites disainipoest leiab näiteks lahedaid õhutaimedele mõeldud aluseid ja ka valiku uudsetest taimesortidest, mis kasvamiseks üldse potti ega mulda ei vajagi.

Kui aga tahad kallimat tõeliselt vinge kingiga rõõmustada ja eelarve pole takistuseks, siis soojast kallistusest inspiratsiooni saanud &Tradition tugitool on kindla peale minek!

LOE LISAKS: