Hoone asub boheemlaste seas armastatud piirkonnas Berliinis, ümber nurga asuv Kollwitzi väljak oma rahva hulgas populaarse turuga hoiab kogukonda aktiivsena ja loob turvalise keskkonna.

Päikesele avatud korteris on kolm tuba, aknaga vannituba ja sööginurgaga köök. Vintage on siin au sees. Aknad on kaunilt kaarjad ja et neid paremini eksponeerida, on kardinatest loobutud. Nii pääseb ka rohkem valgust tuppa.

Suur maakaart seinal on aegumatu disainielement - sellega on raske mööda panna. Kui midagi tahad kindlasti seina panna, aga pole kindel, mis see olla võiks, siis maakaart on alati hea valik. Lisaks visuaalsele poolele saab sinna näiteks ära märkida sihtkohad, kus reisil käidud või kuhu tahaks hoopis minna…

Silma hakkavad lihtsa joonega toolid ja kaks taburetti, mis väiksesse ruumi igati sobilikud.

Vajadusel leiab alati koha ka töölauale, sest see ei võta palju ruumi ja tihtipeale on vaja ka kodus tööasju ajada. Siin on kasutusel vana laud ja tool.

Magamistuba on boheemlaslik, laes ripuvad lõbusad sisustuselemendid, Prantsuse rõdu lisab helgemat meeleolu. Siingi toas puuduvad kardinad.

Vannitoas hakkab esmalt silma vägagi skandinaaviapärane sisustus: valge keraamiline plaat, hele puitmööbel, pildid seintel ja naturaalse tooniga kastid-rätikud. Avarust lisab paljude unistus — aken vannitoas.