Korter, Tallinn, 127 500 €

Avar ja hubane, väga heas seisukorras kolmetoaline saunaga korter vanalinna ääres. Tegemist on uusehitisega, toad paiknevad eraldi, suur vannituba on aknaga, lisaks väga mugav saun. Lähedal asuvad Balti jaam, kohvikud, Kalaturg, kultuurikilomeeter, Linnahall. Vaata lähemalt SIIT.

Maja, Tallinn, 195 000 €

1972. aastal ehitatud eramu kauni Merivälja linnaosa südamikus. Eramu on väga hästi hoitud ja hooldatud ning igati stiilne retrohõnguline selle ajastu iseloomuga. Kellele sobib rohkem tänapäevane stiil, saab teha muudatused vastavalt oma maitseeelistustele. Boonuseks on valmidus elamiseks kahele perele. Aed on samuti hooldatud, korrastatud. Vaata lähemalt SIIT.

Maja, Harjumaa, 255 000 €

Avara, kenasti hooldatud kinnistuga maja Haabneemes privaatsemas piirkonnas. Kinnistu on piiratud aiaga ning on kenasti hooldatud. Kinnistul asuvad veel kasvuhoone ning eraldi kuur aiatarvikute jaoks. Mererand asub 1 kilomeetri, Haabneeme keskus 2 km kaugusel. Vaata lähemalt SIIT.

Maja, Saaremaa, 240 000 €

Torgu vallas, mere ääres — oma rannaga, öko ja mahepõldudega, kunagise Eesti aja stiilis kodu. Torgut tuntakse voolava vee, puhta looduse, rohke roheluse ning kaunite koduaedadega vallana. Antud kinnistul on mitmed kõrvalhooned (saun, soe töötuba, garaaž) peamaja, kasvuhoone ja kaunis vaade merele. Vaata lähemalt SIIT.

Maja, Tallinn, 279 000 €

Peaaegu valmis maja Kakumäel, rohelises ja laiade tänavatega Rajapere elamurajoonis. Krundi kujust tuleneb eelis, et üleaedseid on ainult ühel pool maja ja see tagab suhteliselt väikesel krundil suure privaatsuse. Ehituses on minimaalselt kasutatud kipsplaati, seinad on krohvitud ja põrandatel on naturaalsed materjalid — saar, venge ja marmor. Vaata lähemalt SIIT.