Põrand on kui viies sein ning annab kogu ruumile tervikliku väljanägemise. Kui seinte ja lagede värskendamine ei ole väga keeruline, siis kulunud põrandakatte väljavahetamine võib kaasnevate tööde tõttu osutuda kalliks ja ajamahukaks..

Põranda renoveerimine aitab säästa keskkonda

Pelgalt kulunud välimuse või iganenud disaini tõttu satub maailmas igal aastal jäätmejaamadesse ja loodusesse miljoneid tonne PVC-st ja kummist toodetud põrandakatteid. Mida siis teha, et säästa loodust, hoida kokku väärtuslikku aega ja vahendeid ning saada endale ikkagi põrand, mis tõelise kunstiteosena paneb särama kogu interjööri? Siinkohal saab abikäe ulatada 55-aastase kogemusega Saksamaa pereettevõte Dr. Schutz!

Vaata galeriist põranda imelist muutumist!

Uued mõõtmed disainis

Dr. Schutz on oma laborites välja töötanud maailmas ainulaadse tehnoloogia, mille abil on võimalik loetud tundidega renoveerida, disainida ja tugevdada kõiki PVC-st, kummist või vinüülist valmistatud põrandakatteid.

Pole tähtis, kas on tegemist kontori, söökla, haigla või hoopis lasteaia põrandaga - kasutatavad tooted on tervisele täiesti ohutud. Samas aitavad läbipaistvad kattekihid kaitsta põrandakatet ning annavad sobiva läike — siidjasmatist kõrgläikeliseni välja.

Ruumi ilmet on võimalik muuta kasvõi igal aastal. Põrandale kantav kattekiht on üliõhuke ning põrandakate saab sellega vaid tugevust juurde — nii võib põrandaid kasutuses hoida kasvõi sadu aastaid.

Kokkuhoid hoolduskuludelt

Kui enamik põrandakatete tootjad annavad oma toodangule regulaarse hoolduse juures kuni kaheaastase garantii, siis PU sarjaga töödeldud põrandad on tavapärase kasutuse juures võimelised säilitama oma väljanägemise mitmete aastate jooksul. Ka kokkuhoid hoolduskuludelt on siinkohal oluline argument, sest kahekomponentse PU kattekihi saanud põrandad on suletud pooride tõttu hõlpsasti puhastatavad, puudub vajadus kasutada puhastuseks erinevaid kemikaale ning iga-aastase vahatamise võite unustada!

Lisaks on Dr. Schutz’i tootevalikus mitmeid ainulaadseid tootesarju ja tehnoloogiaid alates keraamilistest plaatidest, mineraalsetest materjalidest, epoksiidist, kvartsvinüülist kuni kummist põrandate taastamiseks ja hooldamiseks mõeldud vahenditeni.

Rohkem infot Dr. Schutz’i poolt pakutavate võimaluste kohta leiab SIIT

Jaga
Kommentaarid