Saint Laurenti Tokyos asuva esinduspoe sisekujunduses kohtuvad eksootika ja minimalism — kuldsed palmipuud, valge marmor, metallkarkassiga õhuline mööbel ja aktsendiks pisut musta. Miks mitte ehtida muidu tagasihodilikku kodu mõne suure ja ootamatu iludetailiga? Fotod 2x: ysl.com

Christian Louboutini luksuslik butiik Dubais kombineerib mustreid ja jõuliseid värve. Mööbel on kaunistatud rohkete ornamentidega ja poe keskmes ripub massiivne kroonlühter. Sisekujunduse autoriteks on 212box arhitektid.

Fotod: 212box.com

Christian Diori Londoni butiigi sisekujundus pärineb tuntud arhitektilt Peter Marinolt, keda inspireerisid Inglise viktoriaanlikud traditsioonid ja Diori enda käekiri. Nii kohtuvadki ajaloolised vormid modernsega ja tulemuseks on mõnusalt eklektiline välimus.

Itaalia moedisaineri Damir Doma butiik Pariisis paistab silma lohakalt elegantsete nn. poolikult pahteldatud seintega. Industriaalse hõnguga viimistlus on oma laineharjal ja sellele trendile ennustavad sisekujundajad edu ka järgmisteks aastateks. Sisekujunduse autoriteks on March Studios disainerid ja arhitektid.

Fotod 2x: March Studios

Jaapani moelooja Ken Okada butiik Pariisis võlub meeldivalt unenäolise atmosfääriga. Seinu katavad õhukesed narmendavad kangaribad, mis loovad illusiooni piirideta ruumist. Magamistoale võib läheneda just suurema fantaasialennuga ja miks mitte katsetada ruumis ka õhulisi kangaid?

Rootsi moebrändi Acne Studios futuristliku sisustusega esinduspood Melbourne'is paneb sisustuses rõhku metallile. Lihtne ja kaunis kujundus sobitub hästi ka kodusesse garderoobituppa.

LOE LISAKS: