Stiilne ja valgusküllane korter Tallinna kesklinnas miljööväärtuslikus piirkonnas Suur-Ameerika tänaval kõnetas Brianit sedavõrd, et ta otsustas korterile anda isikupärase näo.

Maja on ehitatud 1913. aastal ja täielikult renoveeritud 2014. Kasutatud on miljööväärtuslikku piirkonda sobivaid materjale ja ehitusvõtteid. Korteri üldpind on 38,1 m2: avar elutuba avatud köögiga, magamistuba koos vannitoaga, tualett ja garderoob. Siseviimistluses on kasutatud naturaalseid ja väga kvaliteetseid materjale.

San Franciscos on palju just Victoria ajastu hooneid ja tehastesse ehitatud lofte, mida Brian on aastate jooksul renoveerinud. Läbivateks toonideks kasutasid sisekujundajad põhiliselt kolme tooni — valge, hall ja must.

Kogu idee seisnes selles, et proovida jääda võimalikult originaalseks ja kasutada elemente, mida pole Eestis enne eriti sarnaste korterite puhul kasutatud. Lahedaks elemendiks on kindlasti küüniuks (barn door) metallsiini peal.

Mööbel, ukse- ja põrandaliistud on valmistatud eritellimusel ajastule sobivas võtmes, mis moodustavad terviku.

Sisustuse poolelt olid abiks ka sõbrad, kellelt Brian sai Jaanihanso siidrikastid, mis sobisid ideaalselt kapi otsa. Kohvikott on pärit sõpradelt Telliskivist, kes tegelevad ise kohviubade röstimisega. Lambid ja paljud teised aksesuaarid on toodud San Franciscost. Ja loomulikult vann akna all. Selle koht pidi seal just olema — vaatega hoovi avanevasse aeda.

  • Sisekujundus ja projekt: Brian Sepp ja Rain Kauler
  • Graafiline disain ja seinapildid: Karoliina Parv
  • See stiilne kodu on müügis, vaata rohkem infot ja pilte City24.ee lehel.