Viimase kolme aasta jooksul on Nordic Buzz toonud esile 250 Põhjamaade disainettevõtja tooteid Formland (Taani), Formex (Rootsi) ja sel aastal Habitare raames. Lisaks messil osalemise võimalusele pakub Nordic Buzz ettevõtetele mentorprogramme ja rahvusvahelistumise võimalusi.

“Paljude ettevõtete jaoks on see esmakordne messikogemus,” sõnab Nordic Buzzi peakoordinaator Kati Uusi-Rauva Soome Loomeagentuuride võrgustikust AGMA. „Nordic Buzz on hea viis arendada kliendisuhteid ja müüa oma tooteid rahvusvaheliselt. Soome ettevõtted saavad keskenduda kodumaistele klientidele ning teiste riikide esindajatele pakub messikülastus võimalust luua kontakte Soome klientide ja jaemüüjatega.”

Nordic Buzz on osa Habitare messist. Eestist osalevad interjöörilahendustega- ja esemetega Nordic Buzz`il Koosdisain, Annike Laigo, Lucky Laika, UNIKA Cardboard Trees, Sofable, NufNuf, Pillow & Pillow, Tie&Apron, SIKSAK, Upstairs shop, Piret Kändler Ceramics, Woolish Knitting.

Nordic Buzz messikülastuse peakorraldaja Soomes on Loomeagentuuride võrgustik AGMA. Kohalikud koordinaatorid on Taanis Lifestyle & Design Cluster, Rootsis Marketplace Borås ning Eestis Loov Eesti. Projekti toetavad BSR Innovatsiooni Ekspress ja EAS Euroopa Liidu Regionaalfondi vahenditest.

Kui aga satud Londonisse, siis astu läbi Eesti disaini näituselt "Size Doesn`t Matter", mis kestab 14.-24.09.

LOE VEEL: