Elerin töötab praegu vabakutselise disainerina ja Mart on elektritaksojuht Tallinnas. Neile meeldib teha kõike koos ja omas tempos, üheks põhiliseks koos olles harrastatavaks hobiks on toidu valmistamine. Seetõttu peavad nad oma uues kodus kööki ka üheks kõige olulisemaks paigaks.

Uue võimaliku kodu sisustavad nad modernses võtmes, kus on paras annus eklektikat, segades industriaalse ja skandinaavialiku stiili. Kogemust ehitamises oli kuni saateni kogutud vähe, kuid nüüd ütlevad noored, et lauspahteldamises on nad igatahes juba profid!

Kuidas on seni läinud ja mis viib hea tulemuseni?

Elerin ja Mart: Tunneme, et seni kõige suurem õppetund on see, et usaldaks rohkem oma sisetunnet ning võistluste ja pingeliste hetkede ajal püüda igal võimalusel jääda sisemiselt rahulikuks. Nii on võimalik paremini teadvustada, mis järjekorras midagi teha tuleb ja kuidas oleks kõige parem mingis olukorras käituda. Mõlemal juhul võib olla ilmselt nii ajavõitu kui ka tegemistel parem kvaliteet. Hetkel annab kõige rohkem tunda just see, kui tegelikult ei ole konkreetse asja tegemisel olnud praktilist kogemust — siis võib arvestada, et läheb ka rohkem aega ning kvaliteet kannatab. Selle projekti kiiruse juures on see suur väljakutse meile mõlemale, mis kindlasti edaspidi elus ka kasuks tuleb.

"Naabrist parem" uue hooaja esimest saadet näeb 13. aprillil kell 20 TV3-s.