Köögiart

Õigesti projekteeritud köök on kodu süda, rõõmustades meid veel palju aastaid. Seetõttu on oluline teada, kuidas head kööki valida. Just seda saladust Köögiarti spetsialistid mõistavad.


Individuaalselt projekteeritud köök on mitte ainult moodne, vaid tihtilugu suisa möödapääsmatu lahendus. Ostes valmiskujul köögimööbli, tekib enamasti vajadus kogu köök ringi planeerida, teinekord köögitehnikagi välja vahetada. Erinevalt valmislahendusest sobitub tellimuse järgi tehtud mööbel juba olemasoleva tehnika ning korteri interjööriga.

Suurte kogemustega Köögiarti spetsialistid lähtuvad projekti kavandamisel iga köögi iseärasustest. Materjalide, värvitoonide ja kõikvõimalike konstruktsioonide valik on sedavõrd rikkalik, võimaldades täita mistahes soove ning vajadusi. Köögimööbli tootmisel kasutatakse üksnes kõrgeima kvaliteediga tarvikuid usaldusväärsetelt tarnijatelt. Näiteks tööpinnad tulevad firmalt EGGER, vaieldamatult parimalt pakkujalt turul. Köökide südameks on aga kvaliteetsed seadmed Austria ettevõttelt BLUM.

Erilist tähelepanu pööratakse ka paigaldusele. Kliendile pakutakse täispaketti — lisaks köögimööbli paigaldamisele on vōimalik tellida kõik elektri-, veevarustus- ja ventilatsiooniühendused. Rohkem infot uuri siit.

Studio D-sign

Studio D-sign sisustussalong esindab Itaalia üht suurimat köögimööblitootjat Veneta Cucine’i, mis on kuulus oma trendikate materjalide kasutuse ning paindliku hinnapoliitika poolest.

Aastal 1967 alustanud Veneta Cucine on tänaseks täisautomatiseerinud kogu oma tootmise, pakkudes klientidele üle 40 köögimööbli mudeli. Tegemist on vägagi kvaliteetsete toodetega, millega kaasneb garantii tervelt viieks aastaks.

Salongis töötavad üksnes oma ala professionaalid, kes orienteeruvad mängleva kergusega erinevate stiilide vahel. Valik on mitmekülgne, lisaks kvaliteetsetele fassaadimaterjalidele saab kohapeal tutvuda erinevate töötasapindadega.

Koostööd tehakse nii Eesti kui ka Euroopa tunnustatud tootjatega, mistõttu on kõrge kvaliteet, disainlahenduste unikaalsus ja sisustuse mõistlik hinnatase alati garanteeritud. Kui valikud tehtud, jõuavad imelised köögid kliendini kõigest kuue nädalaga.

Stiilsete disainielementide ning teiste rohkete võimalustega saab tutvuda D-signi sisustussalongis (Narva mnt 63/2), kus asub ka sisearhitektuuri stuudio. Rohkem infot vaata siit.

VENDI köögisalong

VENDI köögisalong eristub oma pikaaegse, ligi 20 aasta pikkuse kogemuse, kõrge kvaliteedi ja individuaalse lähenemise poolest. Tänu moodsale tootmistehnoloogiale ja märkimisväärsele kvalifikatsioonile valmib siin mugav ning töökindel puit- ja korpusmööbel just täpselt nii, nagu klient seda soovib.

VENDI köögisalongis töötavad kogenud disainerid mõistavad köögi optimaalse sisustamise kunsti. Koostöös kliendiga sünnivad lugematu arvu mudelite ja stiilide hulgast kompaktsed lahendused, mis võtavad arvesse konkreetse kliendi võimalusi ning vajadusi. Oma ala tõeliste meistrite käe all valminud uue põlvkonna funktsionaalsed köögid paigaldatakse viisil, mis vastavad ka kõige rangematele normatiividele ja nõuetele.

Lisaks kvaliteetsele materjalile ning oma ala professionaalidele eristub VENDI köögisalong vägagi mõistliku hinnaklassi poolest, mis on püsinud pea muutumatuna alates ajast, mil Eesti läks üle eurole.

Kui on soov oma köök vastupidava, kvaliteetse ja nägusa mööbliga sisustada, tasub rohkem infot uurida siit.

Jaga
Kommentaarid