“Vähem on rohkem” põhimõte kehtib siinses kodus ainult sisustuse puhul. Hoopis teine lugu on värvidega — neid ei ole korteri omaniku sõnul kunagi piisavalt. Kunstitöödega oli abiks tuttav kunstnik Sandra Rummel, kes maalis nii toredad pildid, et televiisori jaoks enam kodus ruumi ei jagugi. Et korteri omanik Kairi õpib mööblitisleriks, on nii mõnedki mööbliesemed ka oma kätega tehtud — näiteks õppimislaud (lauajalad on pärit IKEA-st), elutoa redel-riiul, elutoa väike kummut-kapp ja mitmed teised esemed.

  • ISKU on välja pannud nii elutoa kategooria vaheauhinna (250-eurone kinkekaart) kui ka peaauhinna — vaheauhinna võitja on juba selgunud, kuid peaauhinna, 500-eurose kinkekaardi võitja selgitab žürii välja novembrikuus.

Maakodu ja moodnekodu.ee ühine konkurss “MEIE KODU 2018” konkurss toimub järgmistes kategooriates: kauneim maakodu, kauneim moodne kodu, elutuba, vannituba, köök, magamistuba, lastetuba, aed ja terrass. Kandideerimise tähtaeg oli 20. september ja konkurss on selleks aastaks lõppenud. Võitjad selgitab žürii novembrikuus, erandina selgub lastetoa kategooria võitja rahvahääletusel oktoobrikuus. Konkursi kohta loe lähemalt SIIT.