Vaata ka teisi konkursile laekunud kööke:

Kui sul on kena ja inspireeriv köök, siis haara kaamera ja osale fotovõistlusel “MEIE KODU 2018” kategoorias KÖÖK. Vaheauhinna võitja selgub rahvahääletusel juuli lõpus ja vaheauhinna, 250-eurose kinkekaardi on välja pannud Arens.

Arens on välja pannud ka köögi kategooria peaauhinna — 500 € kinkekaardi, mille võitja kuulutatakse välja novembris. Kategooria üldvõitja selgitab välja žürii. Kõik vaheauhindade võitjad osalevad ka finaalis. Köögi vaheauhinna hääletusel osalemiseks saab fotosid saata kuni 20. juulini.

Ajakirja Maakodu ja sisustusportaali moodnekodu.ee ühine fotovõistlus “MEIE KODU 2018” toimub perioodil 1. aprill — 30. september 2018. Kandideerijate registreerimine lõpeb 20. septembril 2018. Erandina lõpeb kandideerimine kauneima aia kategoorias 20. augustil 2018.

Võistlusel saab osaleda üheksas kategoorias — saada pildid oma moodsast kodust, maakodust, elutoast, vannitoast, magamistoast, köögist, lastetoast, aiast või terrassist. Auhinnafond on kokku 9150 eurot. Võistluse peaauhinnad (KAUNEIM MAAKODU 2018 ja KAUNEIM MOODNE KODU 2018) on välja pannud Baltimaade suurim kodu- ja aianduskeskus Gardest. Kummakski peaauhinnaks on Gardesti 2000 eurone kinkekaart.

Otse osalema pääseb SIIT ja võistlusest loe lähemalt SIIT.