"Kodu oli veel ehitusjärgus, kui mina juba usinalt vanavaraportaalides tuhnisin ja omale mööblit otsisin. Sattusin juhuslikult kuulutusele, kus pakuti tervet magamistoamööbli komplekti- riidekappi ja kahte öökappi. Pakkuja oli märkinud, et kui keegi ei soovi, lähevad need reliikviad jaanitulle. Ma esialgu ei suutnud uskuda, et esiteks keegi nii ägedaid asju pakub ja teiseks, et sellel on oht tuhaks põleda! Paari päeva pärast olid need iludused minu laoruumis ja andsin neile valge värviga uue elu. Pärast seda oli selge, et minu elamisse ei tule mitte ühtegi poest ostetud tutikat kappi ja nii ongi!
Samuti on oma lugu meie voodil, mis asub maas. Õigemini magame sisuliselt madratsil. Esialgu mõtlesin ka mina, et siiski tuleb raam alla, kuid aja möödudes sai selgeks, et mulle meeldibki nii! Tuba on avaram ja ruumi rohkem. Samuti tassisin koju vanaaegse taluukse, mis uhkusega täidab voodipeatsi ülesannet. Ja no üle ega ümber ei saa ka jätkuvalt enda tehtud heegeldistest unenäopüüdjate näol, mis kaunistavad ühte magamistoa seina. Võiks öelda, et magamistuba on üks odavamalt sisustatud tube minu kodus." - nii kirjeldab oma magamistuba nutikalt sisustatud ruumi autor Kaereperest.

Vaata ka teisi konkursile laekunud magamistube:

Kui sul on tervikliku kujundusega inspireeriv magamistuba, siis haara kaamera ja osale fotovõistlusel “MEIE KODU 2018” kategoorias MAGAMISTUBA. Vaheauhinna võitja selgub rahvahääletusel juuni lõpus ja vaheauhinna, 250-eurose kinkekaardi on välja pannud Rave Mööbel.

Rave Mööbel on välja pannud ka magamistoa kategooria peaauhinna — 500-eurose kinkekaardi, mille võitja kuulutatakse välja novembris. Kategooria üldvõitja selgitab välja žürii. Kõik vaheauhindade võitjad osalevad ka finaalis. Magamistoa vaheauhinna hääletusel osalemiseks saab fotosid saata kuni 20. juunini.

Ajakirja Maakodu ja sisustusportaali moodnekodu.ee ühine fotovõistlus “MEIE KODU 2018” toimub perioodil 1. aprill — 30. september 2018. Kandideerijate registreerimine lõpeb 20. septembril 2018. Erandina lõpeb kandideerimine kauneima aia kategoorias 20. augustil 2018.

Võistlusel saab osaleda üheksas kategoorias — saada pildid oma moodsast kodust, maakodust, elutoast, vannitoast, magamistoast, köögist, lastetoast, aiast või terrassist. Auhinnafond on kokku 9150 eurot. Võistluse peaauhinnad (KAUNEIM MAAKODU 2018 ja KAUNEIM MOODNE KODU 2018) on välja pannud Baltimaade suurim kodu- ja aianduskeskus Gardest. Kummakski peaauhinnaks on Gardesti 2000 eurone kinkekaart.

Vaata fotosid möödunud aasta fotovõistluse võidukatest magamistubadest!

2017. aasta konkursi vaheauhinna võitnud magamistuba:

2017. aasta konkursi elutoa kategooria peaauhinna võitnud magamistuba:

Otse osalema pääseb SIIT ja võistlusest loe lähemalt SIIT.

LOE VEEL: