Valge värv on elamises aga igati funktsionaalne lahendus, sest pindalalt väike (37 m2) elamine näeb nii suurem ja valgusküllasem välja. Korter ise on täiesti tüüpilise lahendusega – elutuba, magamistuba, väike koridor, veel väiksem köök ning vannituba ja WC.

Korteri remontimisel on ehitajate abi võimalikult vähe kasutatud, kui välja arvata üksikud pahteldamised ja plaatimised. Kõige uhkemad on korteriomanikud vannitoa üle, sest läbi mitmete sekelduste (algselt saadeti valed seinaplaadid) valmis mõnus ja praktiline ruum, kus pärast pikka tööpäeva vannimõnusid nautida.

Oma kätega on ehitatud ka koridorikapid ja mõnele vanale mööbliesemele on kanga vahetamisega uus hingamine antud. Näiteks Sõbralt Sõbrale poest ostetud roheline tugitool sai uue halli katte ning sobitub interjööri kui valatult.

Uute köögikappide ostmise asemel värviti valgeks vanaisa pööningult leitud uksed. Seega on korter näinud isetegemise rõõmu küllaltki palju.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Kui sulgi on kena kodu, millega soovid konkursil osaleda, siis haara kaamera ja saada pildid oma elamisest. Konkursil saad osaleda terve kodu, aga ka mõne üksiku toaga. “MEIE KODU 2018” konkursile ootame kandideerima järgmistes kategooriates: kauneim maakodu, kauneim moodne kodu, elutuba, vannituba, köök, magamistuba ja lastetuba. Osaleda saab ka mitmes kategoorias korraga. Fotosid ootame hiljemalt 20. septembriks. Iga kategooria üldvõitja selgitab žürii novembris. Võistluse auhinnafond on kokku üle 9000 euro. Võistluse kaks peaauhinda, 2000-eurosed kinekaardid on välja pannud kodu- ja aianduskeskus Gardest. Konkursi kohta loe lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: