Vannis on peale pikka ja väsitavat tööpäeva väga mõnus pingeid leevendada. Kui vannitoas on vähegi ruumi, on vann sinna ideaalne täiendus inimesele, kes armastab veemõnusid nautida.
Lintman pakub suures valikus erinevaid vanne. Pilkupüüdvaid disainvanne, mis vannitoas elegantse mulje loovad. Massaaživanne, mis muudavad vannis käimise veelgi nauditavamaks. Loodusest ja modernsest disainist inspireeritud vastupidavaid kivivanne. Isegi minibasseine, mis pakuvad lõõgastust tervele seltskonnale. Ja muidugi alati klassikalisi lihtvanne, nii nurgaga kui nurgata.

Siiski tasub meeles pidada, et enamik inimesi käib duši all iga päev, aga vannimõnusid nauditakse vähem. Seega võib praktikas juhtuda, et vannis nii palju ei lõõgastutagi ning dušivõtmine vannis võib olla üsna tülikaks.

Kui otsustate siiski vanni kasuks, siis tasub mõelda vanniklaasile, mis aitab vältida duši võtmise ajal vee pritsimist. Valikus on erinevaid vanniklaase, mis vannis duši all käimise mugavaks muudavad.

Valides duši, tasub läbi mõelda, kas võtta dušinurk või dušikabiin. Siis peab läbi mõtlema, kas soovite dušikabiini, dušinurka või hoopis a luksuslikku ja lõõgastavat massaažikabiini.


Vaata lähemalt siit: lintman.ee


Jaga
Kommentaarid