207,8 ruutmeetril paiknev loft kulgeb läbi kolme korruse ning paistab silma tavapärasest kõrgemate lagede ning avara ruumiplaneeringuga, mis lubab ka sisekujunduses kasutatud värvidel kenasti mõjule tulla. Fantaasialennuga ei ole sisekujundaja end tagasi hoidnud ning kasutatud on kombinatsioone, mille peale paljud just ei tuleks või proovida ei julgeks. Köögis ja esikus katavad põrandaid põneva mustriga plaadid. Helesinise-roosamustriliste plaatidega harmoneeruvad kenasti sinised ja roosad seinad.

Ka elutoa sisustus jääb truuks roosa-sinise kombinatsioonile. Värskust lisab salatiroheline diivan ja päiksekollane tugitool.

Elutuba ja kööki eraldab praktiline köögisaar, mille köögipoolsesse osasse on tekitatud sahtlid ja panipaigad. Teisel pool on piisavalt ruumi mugavaks istumiseks.

Köögi tagaseina on valitud samad plaadid, mis põrandalgi. Värvikirevust mahendavad musta värvi riiulid ja köögikapid ning krohvi alt nähtavale toodud paekivisein.

Puhastatud paekivi kohtab ka mujal elamises — näiteks magamistoas. Mahedate ja pastelsete toonide asemel on selles toas aga katsetatud hurmavat tumesinist.

Boheemlaslikult luksusliku elamise juurde kuulub ka suur saunaga vannituba. Siingi ei ole loovusega piiri peetud ega tagasihoidlikute lahenduste kasuks otsustatud.

Ka mööbel paistab silma põnevate vimkadega — vannitoast leiab ägeda disainiga kolmnurkse kummuti ja peopesa imiteeriva toolikese.

Vaata rohkem pilte galeriist:

LOE LISAKS: