1. Industriaalse hõnguga korter Tallinna kesklinnas, 23.20 m², 76 000 eurot

Pisikese korteri (15,6 m2) muudavad avaraks ja valgusküllaseks kõrged laed, tänu millele on mahutatud lae alla veel teinegi vahekorrus (7,6 m2), mis toimib magamistoana. Interjöörile lisavad karakterit vanad paekiviseinad, hästi valitud mööbel ja pilkupüüdvad valgustid.

Möbleeritud näidiskorter paistab silma nutikate lahenduste poolest — elamisse on sisse seatud hästi läbi mõeldud ja praktiline köök ning piisavalt panipaiku. Ära on kasutatud ka lai aknalaud, mis on kohandatud mõnusaks istumiskohaks.

Ruutmeetreid jagub isegi täiesti korraliku suurusega vannitoa jaoks.

2. Korter Pärnu rannarajoonis, 17.90 m², 59 000 eurot

Korter 20. sajandi alguses ehitatud majas on mõned aastad tagasi maitsekalt renoveeritud ja sobitub ideaalselt maja ajaloolise ilmega. Maja juurde kuulub ka kaunis ja hoolitsetud aed.

Pisikeses elamises asuvad köök ja magamistuba, mis on üksteisest eraldatud tööpinnaga, mis täidab vajadusel söögi- ja töölaua funktsioone.

Kodust leiab ka hulga peegleid — hea nipp pisikesest ruumist pisut avaram mulje luua ja valgus kenasti liikuma panna.

3. Mikrokorter Kadriorus, 15.00 m2, 52 000 eurot

Hubane soklikorruse korter sisustatud maitsekalt ja leidlikult. Pisikesele pinnale on mahutatud kõik eluks vajalik — elutuba, köök, kodukontor ja magamistuba toimivad kõik fuktsionaalselt ühes ruumis. Hea sisekliima loovad sundventilatsioon ja põrandate all paiknev küttetorustik. Kõrged paekivist võlvlaed ja rahulikud toonid muudavad interjööri koduselt õdusaks.



LOE LISAKS: