Erge kirjutas fotovõistlusele pilte saates nii: “Ruumipuuduse tõttu olen loobunud päris kuusest, kuid juba viimased kolm aastat olen kuuse “ehitanud” kamina juures olevale seinale. Mõjub valgel taustal alati efektselt ja annab võimaluse ka vanu armsaid klaasehteid kasutada. Viimasel paaril aastal olen katsetanud ka elutoa lambi ehtimist käbide ja klaaskuulidega.
Kuna lamp asub täpselt diivanilaua kohal, siis ei pea ka muretsema, et keegi peaga ehteid koksab või kogemata riivab. Jõuluaeg on üks mu lemmikaegu ja enamasti on kodu selleks puhuks kaunistatud novembrist veebruarini.”

Tõepoolest, selles kodus hakkavad silma nii nutikad lahendused, taaskasutus kui ka looduslähedus ja see teeb vaid rõõmu.

Erge ütleb võidu kohta nii: “Mul on väga hea meel, et võitsin! Abikaasa on kuldsete kätega mees ja arutame läbi, kuidas võidetud summat meie pisikese kodu heaks kõige parem realiseerida oleks. Juttu on olnud näiteks nii puitparketi paigaldamisest kui ka köögimööbli ehitamisest. Meie puumajas asuvas korteris jätkub töid pikemaks.”

Palju õnne, Erge, ja mõnusat ostlemist K-rauta ehituspoes. Hoiame silma peal ja teeme ka jätkuloo — mis siis tehtud saab.

Kõiki finaliste näed siin:
Jaga
Kommentaarid