Mulle on alati meeldinud miksida värve, tundeid, tekstuure ning anda neile omanäoline koloriitne nišš.

Olen iseloomult loominguline: mängin akordionit, maalin, joonistan, renoveerin. armastan taaskasutust ja armastan loodust päästa ja säästa.

Teisele korrusele ehitatud loft on minunäoline — julge, moderne, soe, skandinaavialikult boheemiaslik. Minu jaoks on vannituba on võrdväärne ükskõik millise eluruumiga sinu kodus, tegemist on ju ikkagi kohaga kus saavad kokku keha ja vaim ning kus sa saad nautida vabadust ja ruumi oma ümber. Minu vannituba on osa teisest ja kolmandast korrusest. Ta on piiritu ruum, mis inspireerib sind iga päev ning annab vabad käed loomingulisusele.

Puhtad toonid ühinevad puiduga, boheemaslik keraamiline plaat toetab seinapealset valamukapit, samas romantiliste jalgadega vann annab modernsemale valamule ümara efekti. Retrodušš sünkroonib minimalistliku segistiga, et muuta kogu ruumis pesitsev ühtseks tervikuks. Tere tulemast minu vannituppa!

  • Kui sinulgi on kodus lahe vannituba, saun või duširuum, siis osale meie fotovõistlusel. Auhinnaks on 3500 € disain vann firmalt Khis Bath. Loe lähemalt SIIT või täida artikli all olev vorm.
Fotovõistluse auhind ja kõik osalejad