Miks otsustasite osaleda meie fotovõistlusel?

Olen jälginud juba toimunud võistlusi ja iga kord mõelnud, et sooviks osa võtta. Paraku ei olnud me ehitusega veel nii kaugel, et osaleda. Salamisi mõtlesin, et kui tuleb elutoa võistlus, siis võtan kindlasti osa.

Kas sõbrad-tuttavad teadsid ja elasid kaasa?

Jah, andsin ka sotsiaalmeedias teada, et selline võistlus on toimumas ja oleme osalemas. Oli tõesti üllatav, et saime nii palju positiivset tagasisidet. Paljud kirjutasid mulle, et neile väga meeldib meie elutoa lahendus.

Kes konkurentidest endale meeldisid ja miks?

Igaühe kodu on tema omaniku nägu ja mulle meeldis, et oli palju julgeid elutubasid. Mulle isiklikult meeldis väga kohe esimene võistlusfoto, Priidu elutuba nimega „Erilised detailid loovad kauni terviku“. See hubasus ja stiilipuhtus ja eriti põrand. Ka Kadi elutuba „Väikese eelarvega loodud kaunis noorte kodu“ meeldis väga, tundub, et samadel põhjustel kui eelmine — hubane ja valge ning puidu kombinatsioon mõjub alati soojalt.

Kuhu läheb tugitool ja millise katte-jalad sellele valisite?

Kui võidust kuulsin, olin kindel, et soovin just sellist valget, mida kujutati konkursi auhinnana. Softrendi salongis kohapeal tutvustati aga meile tohutut kangaste valikut ja erinevaid näidiseid ning otsustasime, et tuleb hoopis kirju. Jah, heleda taustaga, nagu algul plaanis, aga valge ja lillaka tooniga sik-sakiline muster. Salongi töötajad olid väga abivalmid ja kuuldes, et meil on kaks kassi, tutvustasid ka kangaid, mis peavad vastu isegi kassi küünte all. Tugitooli jalad tulevad puidust, et sobituks ülejäänud interjööriga. Juba praegu võime öelda, et sellest tugitoolis saab meie elutoa staar.

Kas on ehk jagada paar nõuannet lugejale, mida oma kodu kujundamisel võiks tähele panna — oma kogemuse põhjal.

Kõlab klišeena, aga ma arvan, et kodu peab olema just selline, kus on iseendal hea ja mõnus olla. Mina ise olen paljuski lähtunud sellest, et kodu erinevad ruumid sobituks omavahel kokku, et oleks läbiv stiil ja see “miski”, mis seob kõik kokku üheks tervikuks.

Palju õnne veel kord Annyle!

Hea lugeja, meie magamistoateemalisele fotovõistlusele saab pilte saata veel 15. maini. Auhinnaks on Kungsängeni 2300 € kontinentaalvoodi. Loe lähemalt SIIT.