Fotovõistlus “Vannituba minu kodus” — võitja selgunud

Katrini vannituba
Täname kõiki, kes otsustasid moodnekodu.ee vannitoa fotovõistlusest osa võtta. Meile saadeti kõige erinevamaid vannitubasid: klassikalised, looduslähedased, sinised, kollased, elegantsed... Kokku saabus 68 pilti 23-lt osalejalt. Auhinna saab valida Oraselt väärtusega 200 €.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Erje ilus ja praktiline vannituba

Erje vannituba
Soov oli saada koju nii dušš kui ka vann ja nii saigi selline lahendus tehtud. Toa külastajaid üllatab laevalgustiga sisse lülituv raadio. Pildil on näha, kuidas hambaharjad ripuvad pead alaspidi. Kogu mööbli ehitasime ise, sest soovisime olemasolevatesse kappidesse palju asju mahutada.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Hendriku lihtne, kuid šikk vannituba

Hendriku vannituba
Meie armas väike vannituba. Mängu on võetud lihtsad vahendid ja julge värv ning tulemus on igati soliidne ja armas. Värvi poolest haakuvad hästi seinad ja põrand.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Helgi ja Jüri punase nüansiga vannituba

.......
Helgi ja Jüri vannituba on neutraalsetes toonides, aktsenti annavad siin punased aksessuaarid, näiteks vaip ja vannikardin.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Katrini inglisepärane koduspaa

Külli vannituba
Võistluse üks väiksemaid vannitubasid 1,5 x 2,5 m, mis omaeti mahutab endasse kauni ja stiilse vannitoa. Interjöör on lihtne ja klassikaline. Kasutatud Inglise keraamilist plaati.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Johanna tõstab vannitoa kööki

Kim-Patricku vannituba
Tõstame vannitoa kööki! Looduskividega uus vannituba on veel ehitamisjärgus, aga pildilt on näha, milline on meie unistuste vannituba. Kaasaegne termosegisti kuluks hädasti ära.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Külli ammutas inspiratsiooni õukonnadaamide magamistoast

Kristo vannituba
Helesinine laguun — inspiratsiooni on saadud Inglismaa õukonnadaamide magamistoa värvidest. Need olid heleroosad ja helesinised. Kui seinavärvi ja plaatide toon on pigem külm, siis sooja tooniga tiigipuust põrand tasakaalustab selle.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Kim-Patricku vannitoas on pilgupüüdjaks omanäoline klaasist valamu

Tõnise vannituba
Kim-Patrick on oma vannituppa valinud soojad pruunid toonid. Viimistlus on detailideni läbi mõeldud, pilku püüab vannitoas omanäoline klaasist kraanikauss.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Kristo oma kätega loodud hele ja päikesekollane vannituba

Lilia vannituba
Minu armas kevadine ja päikeseline vannituba, mis on tehtud oma kätega, hoole ja armastusega. Valisin seina puhtuse ja valguse värvi ehk valge ja põrandale päikesekollase tooni. Vannituba kaunistab ja valgustab klaasplokkide rida seinas, mis on samal ajal praktiline ja omanäoline.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Tõnise looduslähedane vannituba

Liilia vannituba
Vannitoas olen proovinud kasutada looduslähedust ja loodusest korjatud elemente, mis teevad vannitoa hubasemaks.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Lilia hubase valgusega vannituba

Tiina vannituba
Lilia on oma vannitoas kasutanud põhivärvidena musta ja valget. Kuna vannituba on väike, siis värvikombinatsiooni paremaks esile toomiseks ja meeleolu tekitamiseks on hästi läbi mõeldud valguslahendus — loob avarama mulje.

Fotovõistlus “Vannituba minu kodus”: Liilia vannituba — nagu helesinine unistus

Ragnari vannituba
Meie vannituba asub 1957. aastal ehitatud majas. Mõni aeg tagasi oli see väike tuba ühele poisile ja veel rohkem aega tagasi eeskoda majale. Inspiratsiooni värvilahenusele sain ühel kausilt, mille kauplesin Istanbuli turult. Kahjuks purunes see kümneks ja kümneks killuks ühe väikemehe kaasabil.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Tiina sensuaalne vannituba

Kerli vannituba
Kuna ruum oli pikk ja kitsas, siis otsaseinad tegin mustad ja küljed valged, et optiliselt ruumi laiemaks muuta. Seinal on tütre söejoonistus. Vitraažaken on iseenda värvitud, et tuua mustvalgesse ruumi värve. Vanni nautides on tore värviliste päikesejänkudega mängida. Lage kaunistab lühter.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Ragnari soodsalt, kuid stiilselt disainitud vannituba

Karini vannituba
Vannituba, kus on kasutatud musta ja valge kombinatsiooni, mis on disainid aegumatu. Kahhelplaatide vahele on põimitud ehtsad kivid. Huvitav lahendus on seina ääres “kasvavad” lilled.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Kerli kirju ja lapsemeelne vannituba

Evelin A. vannituba
Värvikas ja lõbus vannituba. Kuna vannituba oli meie kodus juba enne meid, siis otsustasime olemasolevat tuunida. Kuna peres on väiksed lapsed, siis tuli see just selline, kus laps tahab meeleldi pesta ja tunneb end hästi. Väiksed, kuid toredad aksessuaarid annavad hoopis uue ilme: kapinupud, nagid, vannikardin ja vaip. Tänu aknale leidis ka potilill vannitoas koha.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Karin lõõgastub mullivannis ja saunas

Evelini vannituba
See on paik, kus saan aja maha võtta ja see on minu kvaliteetaeg. Lõõgastav mullivann ja hüva leil. Vastavalt tujule. Duširuumis valitsevad mõnusad looduslähedased toonid.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Evelin ja Jaanus naudivad vaadet loodusesse vannist

Kersti vannituba
Oivalise vaatega vannituba — luksus avaneb aknast välja vaadates, sest silmapiiril on mets, vaikus ja privaatsus. Ka värvid vannitoas on looduslikku tooni. Selles vannitoas võib aega veeta kauemgi, sest olemas on ka saun ja istumisnurk. Mõnus igal aastaajal.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Evelini säästlikult ehitatud kaunis vannituba

Triinu vannituba. Pesuruumist läheb uks sauna.
Kui vannituba on suur ja rahakott õhuke, tuleb olla nutikas. Plaatide asemel võib kasutada dekoratiivkrohvi ja uhke mööbli asemel ilusaid loodusfotosid. Ja kuni pole veel üht uhket jalgadega vanni, saab toruotsi varjata pesukorviga.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Kersti 2,55 m2 vannituba mahutab spaa ja pesumaja

Mida teha, kui sul on kasutada vaid paneelmaja 1,5 x 1,7 vannituba ning sa tahad sinna mahutada nii spaa kui ka "pesumaja"? Lisaruumi saime ootamatult seina seest, sest ehitajad olid ventilatsiooniava kõrval oleva tühiku kinni müürinud — sinna sai teha mahuka riiuli. Pool vannitoa pinnast võtab enda alla täispikkuses vann, ülejäänu mahutab pesumasina ja pesukapi.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": suurpere päikesekollane oaas

Kristina vannituba
Päikeselise neljalapselise suurpere päikesekollane pesuruum-saun. Lahutamatu detailidena kuuluvad sellesse "pesu-kompleksi" emotsionaalsed ja mälestustega esemed. Vanavanaisale kuulunud liha soolamise tünn on nüüd rätikute hoiupaik ja vanaisa kütitud põdra sarv on saunamütside ja -rätikute hoidja.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Merikese koduspaa

Miramii vannituba
Merike on oma vannituppa valinud looduslikult mahedad toonid. Pilgupüüdjaks on kaunis kuldne peegliraam.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Kristina tilluke katusealune vannituba

Alina vannituba
Katusealusest garderoobist peremehe enda ehitatud väga armas duširuum, ruumi on kokku ligi 4 m2. Täies pikkuses saab seal vabalt olla, sest kõrguseks lausa 2,2 m. Katusealused kapid on kasutuses ja vägagi ruumikad.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Skandinaaviapärane lahendus Miramii vannitoas

Vannituba väikeses 2-toalises korteris. Algselt olid WC ja vannituba eraldi, kuid sisse kolides sai peagi eraldav sein lõhutud. Duširuumis kasutasime skandinaavialikku lahendust: valged väikesed plaadid musta vuugivahega, ülejäänud vannitoa sein on värvitud.

Fotovõistlus "Vannituba minu kodus": Alina klassikaline spaa

Alina kodus on suur ja valhusküllane vannituba, kus on mõnus lõõgastuda. Pastelsed toonid ja klassikaline stiil on Alina lemmikud.

Moodnekodu.ee fotovõistlus „Vannituba minu kodus“

Moodnekodu.ee alustab uue fotovõistlusega ja seekord on fookuses pesuruumid, olgu selleks vannituba, saun või dušinurk. Igal kodul oma nägu: luksuslik, elegantne, maalähedane, valgusküllane, minimalistlik või hoopis muu. Osale võistlusel ja võid võita innovavaatilise auhinna Oraselt väärtusega kuni 200 €.