Happy Home stiilsed moodulmajad on loodud parimate arhitektide ja projekteerijate koostöö tulemusel, nad on hästi loodusesse sulanduvad ning ajas kestvad nii ehituskvaliteedilt kui ka arhitektuurilt. Happy Home moodulmajad on mõeldud eksisteerima looduse keskele ja seetõttu on ka viimistluses kasutuses vaid naturaalsed, allergiavabad ja väga kvaliteetsed materjalid. Läbivateks materjalideks on puit, klaas ja looduskivi.

Peale välimuse on suur tähelepanu pööratud ka energiasäästule. Küttele kuluv energia ja raha on meie kliimas inimeste eelarves väga olulisel kohal. Seetõttu kasutab Happy Home Tallinna Tehnikaülikooli inseneride loodud targa kodu monitoorimis- ja juhtimissüsteeme, mille kasutamisel on võimalik küttekuludelt kokku hoida kuni 40%.

Happy Home pakub erinevas suuruses ja otstarbega maju, mis sobivad nii elumajaks kui ka mõnusaks suvekoduks. Valikuks on ka klaasist leiliruumiga saunamaja ja klaaslükandseintega väliköök. Suured klaaspinnad toovad tuppa valguse ja looduse ning lihtne vorm sobib nii mere äärde kui ka metsa.

Maja Harmony on läbi mõeldud ja kompaktne kuid samas avar ja kõiki mugavusi pakkuv elamu. Maja on võimalik tellida nii 31m2, 46m2, 77m2 kui ka 92m2 suurusena. Valikus on palju erinevaid planeeringuid ja valida saab nii saunaga kui saunata variantide vahel. Vaata rohkem SIIT.

Väliköök Cheerful Väliköök Cheerful on avar ja valgusküllane koht, kus saad nautida head toitu, kaunist ümbruskonda ja pikki õhtuid oma lähedaste keskel. Vaata rohkem SIIT.

Saunamaja Relax Saunamaja kuumas klaasseinaga leiliruumis saab nautida nii päikeseloojangut kui ka lumesadu. Saunamaja Relax sobib nii olemasoleva maja täienduseks kui ka mõnusaks väikseks suvilaks. Vaata rohkem SIIT.

Vaata lisaks: www.happyhome.ee

Jaga
Kommentaarid