LAAVA eripäraks on väikesed apartment-stiilis sisustatud pinnad suuruses 12,5—20 ruutmeetrit, kuhu on oskuslikult mahutatud nii isiklik vannituba, kööginurk kui ka mahukas garderoob. Apartmendid sobivad nii noortele äsja Tallinnasse kolinud inimestele, kes vajavad elamiseks kompaktset ja väikeste kõrvalkuludega modernset elamispinda, kui ka kõigile teistele, kellele on oluline elamispinna funktsionaalsus ja madalad eluasemekulud. Ühetoalised apartmentid on suuruses 12,5 ruutmeetrit, kahe toa funktsiooniga apartmendid 16,8 ruutmeetrit.

Majas saab olema elanikele mõeldud pesumasinaruum koos kuivatitega, kaugloetavad arvestid sujuvaks halduseks, nutilukkude võimalus. Mõeldud on ka erivajadustega inimestele, kelle tarbeks luuakse esimesele korrusele sobivad tingimused.

Vaade hoovile

Maido Lüiste, Scandium Kinnisvara tegevjuht: “Efteni käest omandatud hoone on väga heas seisukorras, kuid üürimaja kõrgendatud nõuetele vastamiseks teeme seal siiski ulatuslikke ehitustöid, et tagada vastavus kõikidele heliisolatsiooni ja sisekliima tänapäevastele nõuetele. Põneva lahenduse saab endale ka fassaad, et muuta see omanäoliseks ja lihtsalt äratuntavaks. Maja nimele iseloomulikult tuleb fassaadile magma triipe jäljendav fassaadivalgustus.”

Scandium Kinnisvara omandas hoone Eften Capitalilt 2018. aasta mai lõpus ning alustab ehitustöödega sel suvel. Apartmendid valmivad 2019. aasta esimeses kvartalis. Maja arhitektid on Sirkel & Mall OÜ ning Gea Hein.

Lähemalt saad uurida siit.