Tagurpidi Maja eestvedaja Kuldar Leis ütleb, et maja on väga hästi vastu võetud ning kummaline ja isemoodi ehitis on kiiresti huviliste poolt ka Raadil üles leitud. Üldjuhul on nii, et argipäeviti on grupid broneerinud külastusajad - käivad nii koolid kui ettevõtted ja ka eakamate klubid. Nädalavahetustel külastavad maja ikka pered. Siis on ka lõunastel tipptundidel maja ja parkla päris rahvarohke.
"Eriti teeb head meelt see, et väljudes on rõõmsad nii väiksed lapsed kui nende vanemad ja ka eakad pereliikmed. Selline erinevatele vanuserühmadele elamuse pakkumine oli meilegi natuke üllatus, sest arvasime pigem, et peamised huvilised on vaid noored," räägib Kuldar Leis.

Külastajatele rõõmsa tuju ja põnevuse pakkumine on maja loojatele endile väga suureks naudinguks, "Naljaga pooleks öelduna muutud ka ise sellises keskkonnas rõõmurulliks," lisab Kuldar Leis.

Kui muidu räägitakse eestlaste tagasihoidlikkusest, siis Tagurpidi Majas on enda ja sõprade pildistamine väga moes ning pilte ei häbeneta internetiavarustes teistelegi jagada. "Maja kergelt kaldu olek on küll paljudele sisenejatele võõristav, aga uudishimu on nii suur, et ainult mõni üksik on jätnud teisele ehk siis esimesele korrusele minemata. Palju on mitmekordseid külastajaid, tullakse erinevate seltskondadega uuesti ja uuesti," nendib projekti eestvedaja.

Kuna jõulud on ukse ees, siis on ka Tagurpidi Maja sisemus jõuluehteisse pandud. Muidugi ei puudu seal kaunistustega kuusepuu. "Ilmselt sellise olekuga kuusepuid on maailmas vaid mõni üksik, tasub kindlasti uudistada," soovitab Kuldar Leis. Nippi, kuidas see kuusk ja ehted püsima saadi, ta ei avalda. Midagi peab ka firma saladuseks jääma,
"Kogu sisustus on isevärki majas väga hästi paigal püsinud, mõned õrnemad asjad nagu padi või hambahari on paigast ära nihkunud. Küll aga oleme mitmeid kordi kuulnud peamiselt pereemade ohet, et kui selline maja oleks õigetpidi, siis tahaks seal elada küll, nii loomulik tundub kõik," lisab Kuldar Leis.
Rõõmu jätkub ka tagurpidi kuuse all.

Pildigaleriid ja maja valmimist vaata siit ning lisaks veel videot vaata siit.