Esimene viga. Vale suurusega ja valesti paigutatud vaibad
Vaip peaks olema võrdluses mööbliga piisavalt suur. Elutoas võiks vaip olla nii suur, et sellele mahuks kogu mööbel. Magamistoas peaks vaip olema paigutatud voodiga risti.
Elutoas võiks vaip olla nii suur, et sellele mahuks kogu mööbel.
Teine viga. Nähtav segadus
Kui sul on majapidamises avatud panipaiku, riiuleid või öökappe, on tõesti oluline vaadata, mida sa neisse paned – sest nendest saavad kohe kodukujunduse osad.
Nipsasjad peaksid olema korralikult paigutatud, soovitavalt värvide järgi – kui sa tahad, et need näeksid välja kunstipärasena, mitte kaosena.
Avatud panipaigad on sisekujunduse osa ning seal ei tohiks valitseda segadus.

Kolmas viga. Mööblitükid, mis omavahel liiga hästi sobivad
Sa ju ei taha, et su kodu näeks välja mööblikauplus või -kataloog. Erinevad mööbliesemed lisavad elamisele personaalsust. Parimad näevad välja just need kodud, kus on näha, et mööbel on ostetud pika aja jooksul.

Neljas viga. Liiga vähe valgust
Kui toas on rohkem valgust, siis sa mitte ainult ei näe paremini, vaid hästi valgustatud ruum tundub ka dünaamilisem.
Sageli arvatakse, et piisab vaid laevalgustusest. Kuid n-ö kihiline valgustus (lambid erineval tasapinnal) on palju parem lahendus. Kasuta põranda- ja laualampe.

Viies viga. Puuduvad lisandeid
Lõpliku viimistluse ruumile annavad aksessuaarid, neid ei maksa alahinnata.
Alati on kasulik mingi osa kodukujunduse eelarvest reserveerida aksessuaaridele. Need on sama olulised kui suured mööbliesemed, vaibad, telekas või midagi muud.
Kodu vajab ka mingeid aksessuaare. Liigne steriilsus hirmutab.

Allikas: thisisinsider.com