Eelarve
Kui oled otsustanud vannitoas remonti tegema hakata, tuleb hoolikalt välja arvutada, kui palju see kokku maksma läheb. Kas palgata spetsialistid või teha remont ise? Kas plaanid paigaldada ka põrandakütte? Koosta ostunimekiri vajalikest materjalidest. Seejuures tasub meeles pidada, et materjalide pealt ei tohiks võimalusel väga kokku hoida, sest kvaliteetsemad materjalid ka püsivad kauem.

Mõõtmine
Enne remondi alustamist on kindlasti vaja täpselt vannituba üle mõõta, et alles hiljem ei selguks, et planeeritud valamukapp vannituppa napilt ei mahu.


Aeg

Väga oluline on arvestada remondiks kuluva ajaga. Ühe päevaga vannituba ei renoveeri ning kiirustades tehtud töö ei pruugi olla kõige hoolsam.

Pereliikmete vajadused
Vannitoa planeerimisel tuleb arvesse võtta kõigi pereliikmete vajadusi. Kui peres on eakaid või liikumispuudega inimesi, on hea lahendus uksega lihtvann Vaike, mis muudab vanni sisenemise ja pesemise mugavamaks.

Väikelapsega on mugavam kasutada vanni Lintmani laiast vannivalikust.

Peredes, kus hinnatakse kiiret ja mugavat dušivõtmist, on Lintmanis lai sortiment dušiseinu, dušinurkasid ja dušialuseid.

Materjalid
Materjalide valikul peaks silmas pidama nende kvaliteetsust ja vastupidavust. Kvaliteetsed materjalid võivad küll tunduda esmapilgul kallimad, kuid tagavad mitmekümne aasta pikkuse kasutuse.

Lintmani valikust leiab vajalikud materjalid ka kõige nõudlikum klient. Peenest Saint Laurenti kollektsioonist universaalsete plaatideni.

Lintmanist leiad leiad kõik vajaliku oma uue vannitoa jaoks. Vaata lähemalt siit: http://lintman.ee

Jaga
Kommentaarid