“Naerumaa sai valmis täpselt sellisena, nagu arhitekt ja tellija seda ette kujutasid ja soovisid. Usun, et muutsime seda Tartu piirkonda märksa kaasaegsemaks,” ütleb Mapri Ehituse juhataja Priit Jaagant.

„Arhitektuurselt on tegemist väga huvitava ja omanäolise hoonega, mille teeb muuhulgas eriliseks murukatus, kus kasvab mitut liiki kukeharjasid ja need on erinevatel aastaaegadel eri värvi. Hoone on väga soojapidav, katusel on 300 mm ja seinas 250 mm efektiivset soojustumaterjali. See muudab küttekulud talvel madalaks,” seletab Mapri Ehituse projektijuht Reedik Rööpson.

Priit Jaaganti sõnul on Mapri Ehitus viimase aastaga saanud ehitada mitu erakordselt huvitavat ja ilusat hoonet. “Me andsime mõned kuud tagasi tellijale üle Talllinna Balti Jaama turu hoone ning eelmisel nädalal alustasime Tartus Rohelises Pargis koos Hollandi ettevõttega Thermoflor Baltikumi suurima kodu- ja aianduskeskuse ehitustöödega. Tallinnas alustasime koos NOBE-ga 14-korruselise WOHO büroohoone ehitustöödega,” räägib ta.