Tiigitehnika OÜ näitab messil uut soodsat automaatset tiigipuhastussüsteemi. Kui vana väike filter maksab 2700 eurot (väike moodul), siis uus trummelfilter maksab umbes 1500 eurot. See on juba rohkematele tiigiomanikele jõukohane.
Taskukohasemaks muudab uue puhastussüsteemi uudne plastmaterjal. Kallimad filtrid on valmistatud roostevabast metallist.

Uus taskukohane puhastusfilter suudab tunnis puhastada 25 m3 ehk nelja tunniga saab puhtaks 100 m3 vett. Sellise tiigi suuruseks on 10 x 10 meetrit ja 1 meeter sügavust.
Oluline on ka filtri automaatne puhastusfunktsioon. Kui švammidega filtreid peab käsitsi kord nädalas pesema, siis uuel filtril on aga spetsiaalne sensor, mis saab aru, kui vesi enam hästi läbi ei jookse. Kontroller lülitab seejärel kohe pumba tööle ning peseb filtri puhtaks. Veest eemaldatakse sodi, mis on väiksem kui 0,06 mm. Vesi saab väga puhtaks.

Tiigis saab kasutada ka veealuseid teisaldatavaid valgusteid, mida saab lihtsalt välja võtta ja teise kohta viia. Näha saab ka ujuvat aiatiigi purskkaevu.
Silmailu pakuvad veel ka basseinis ujuvad eksootilised Jaapani koikarpkalad.

Muud põnevat messil toimuvat saad jälgida siit.