Multifunktsionaalses pargis, mis tipneb rohke haljastusega, on avarust ja on intiimsust: piknikupaigad ja grilliala, jalutusrajad, vaiksed puhkenurgad lugemiseks, lemmikloomade ala, turvalised mängunurgad kõige pisematele, kiiged, liumäed ja ronimissaared, korvpalliplats ja jalgpalliväljak, rulapark, ning talvel veel uisuplats, hokiväljak ja kelgumägi.
Uusrajatise nimi on Aurora Park ja see on esimene omataoline elukondliku kinnisvara arendus terves Eestis.Aurora Pargi rajas Eesti suurim elamukinnisvaraarendaja Endover Kinnisvara. Investeeringu kogumaksus oli 14 mln eurot.

Tallinna äärealade populaarsus on aastatega kasvanud. Haabersti koos peagi valmiva uue mastaapse ristmikuga, suurepärase taristuga ning järve- ja looduslähedusega on koduostjate seas üha enam väärtustatud.

Aurora Park, Tallinna uusim ja atraktiivseim, asub Tallinnas Haaberstis, Harku järve vahetus läheduses (Astangu 19).
Eesti inimesed valisid Aurora Pargi kinnisvaraportaali City24 korraldatud rahvahääletuse tulemusel eelmise aasta parimaks uusarenduseks. Kokku osales “Eesti lemmikuusarenduse” konkursil 42 arendust. Aurora Pargi tugevustena tõid hääletajad välja terviklikku elukeskkonda, järve lähedust ning korteritest avanevaid kauneid vaateid.