„E.L.L. Kinnisvaral on 20 aastat kogemust ärikinnisvara arendamises ja juhtimises, oleme saavutanud Baltimaades tugeva positsiooni ning oleme laienemas uutele turgudele. Uus kaubamärk ja täpsustatud väärtused aitavad meil kasvatada äri, tugevdada töötajate pühendumust ning paremini rahuldada tänaste ja tulevaste klientide pidevalt muutuvaid vajadusi,” ütles Kapiteli tegevjuht Taavi Ojala.

„Alates ettevõtte asutamisest 1997. aastal oleme töötanud kinnisvaraarenduse kvaliteedi tõstmise nimel, luues inimestele väärtuslikke töö-, ostu- ja majutuskeskkondi. Oma tegevuses peame silmas pikka perspektiivi – juhime tervet arendusprotsessi ja jääme arendatud projektide omanikuks. Me keskendume ajas kestvate keskkondade rajamisele ja üürnikega pikaajaliste suhete loomisele, mis on meie edu alus,” lisas Taavi Ojala.

Kapiteli neli kaubanduskeskust on koduks sadadele armastatud kaubamärkidele ning on populaarne ostlemise ja vaba aja veetmise sihtkoht enam kui 36,5 miljonile inimesele aastas. Ligi 2000 inimest veedavad oma tööpäevad Kapiteli neljas büroohoones ja meie kaks hotelli majutavad igal aastal üle 300 000 Tallinna külastava inimese. „Uue brändi loomine on aidanud meil selgemalt mõista meie mõju linnakeskkonnale ja inimeste igapäevaelule. See on tõsine vastutus, mille hea meelega enda kanda võtame ja mille täitmise nimel töötame,” lisas Taavi Ojala.

Kapiteli arendusjuht Indrek Moorats ütleb, et kõikides nende uutes arendusprojektides on tagatud energiatõhusus, kvaliteetne sise- ja väliskeskkond, A-klassi bürooruumid, paindlikkus ja BREEAMi jätkusuutlikkuse standard.
Kapiteli strateegia keskendub inimestele ja ettevõtetele jätkusuutlike, funktsionaalsete ja esteetiliste keskkondade loomisele. „Pikaajalise koostöö jooksul on kliendid näidanud, et ärikinnisvara on palju enamat kui lihtsalt hoone – ettevõtted vajavad multifunktsionaalset hästi läbi mõeldud keskkonda, mis aitab äri kasvatada ning töötajaid tervete ja motiveeritutena hoida. Võttes vastutuse selle eest, et inimeste tööpäevad oleksid edukad ja tulemuslikud, ei tee me kvaliteedis kompromisse,” ütles Kapiteli arendusjuht Indrek Moorats.

„Me peame nimetatud põhimõtteid silmas nii olemasolevate kui uute projektide arendamisel. Meie Narbuto 5 büroohoone Vilniuses pakub tervislikku ja moodsat töökeskkonda 400 inimesele. Skanstese bürookompleks Riias ja Juhkentali ärikvartal Tallinnas hõlmavad kõrgekvaliteedilisi hooneid koos multifunktsionaalse avaliku ruumiga ning kujundavad tulevikus 6000 inimese igapäevaelu.
Kõikides meie uutes arendusprojektides on tagatud energiatõhusus, kvaliteetne sise- ja väliskeskkond, A-klassi bürooruumid, paindlikkus ja BREEAMi jätkusuutlikkuse standard,” lisas Indrek Moorats.