Elamispinnad maailma kõige kõrgemas elumajas tulevad üsna pea müügile, sest ehitustöö tüürib tasapisi lõpupoole. Hoone, mille projekt valmis arhitektuuribüroos on Adrian Smith + Gordon Gill Arhitektid, lõplikuks kõrguseks kujuneb 472 meetrit ning selle valmimistähtajaks on 2019. aasta.

Ruumide jaotus ja sisekujundus, mis aga juba ette avaldatud, näitavad, et korterid saavad olema luksuslikult sisutatud, kasutatakse kalleid ja säravaid materjale.
Hinnad on samuti üsna krõbedad: keskmine hind korteripinna ruutjala eest selles hoones on 7106 USA dollarit, ühe korteri hind küündib koguni 95 miljoni dollarini.
Seitsmekorruseline Nordstromi kauplus hakkab paiknema tornis, selle peale tuleb hotell ning korterit hõivavad kõrgemad korrused. Lisateenuste ja -rajatiste hulka, mida korterite elanikud kasutada saavad, kuulub näiteks sigarituba, privaatne söögituba ja suur ballisaal, konverentsiruumid, laste mänguala ja kinosaal.

Uued välimised vaated, mis samuti hiljuti avaldati, näitavad, et üleni klaaspindadega kaetud hoone kõrgub üle Manthattani, kuid jätab siiski piisavalt „õhku“ ka naabruses paiknevatele kõrghoonetele.
West 57th Streeti tuntakse nüüd kui miljonäride tänavat, sest luksuslikke 300-600-meetriseid kõrgehitisi asub seal hulgi.
Praegu on maailma kõrgeima elumaja tiitel Rafael Viñolyi disainitud hoone käes, mis asub Park Avenuel. Selle kõrguseks on 426 meetrit. Central Park Tower lööb praeguse rekordi üle 46 meetriga.
Hoone valmimist saad vaadata videost.