Eesti disaini- ja moefilmide seeriast “Northern Spirit” leiab näiteks Roberta Eineri, Tanel Veenre, Tiina Talumehe, Kristina Viirpalu, Oksana Tanditi, Anu Samarüütli, Ivo Nikkolo, Baltmani, Montoni, Elmet Treieri, Sangari, Uncle Pauli, Framed by Karli, Riina O, Stella Soomlaisi, D’Difference’i ja Mari Masso loomingut.

Filmi “Northern Spirit” kontseptsiooni autor ja võttemeeskonna juht on Helen Sirp ning film mängib meie disaini põhjamaise auraga modernses võtmes läbi sellele iseloomulike elementide, taustaks Eestimaa kaunis loodus. Kokku toimusid võtted viies erinevas võttepaigas Laulasmaal, Paldiskis ja Lahemaa rahvuspargi alal.

Filmi võttegruppi kuulusid: kunstiline juht Helen Sirp, fotograaf Kertin Vasser, stilist Oksana Tandit, võttetiim Andri Peetso, Tony Hitrov ja Risto Merimaa, meigi- ja soengutiim Helen Heinroos, Lana Vallo, Aigi Põllu, Aljona Borovik ning Marii Lotta, tiimi assistent Birgit Naska. Eesti disaini ilu tõid nähtavale kaunid modellid Liis-Kristin ja Ave (MJ Model Management), Ellu ja Erko (AL Model Management) ning Aasmäe, Kreeta ja Ken (E.M.A). Filmil aitasid teoks saada Kaubamaja, EFBA, EDL, EDH ning osalevad disainibrändid.

Filmi kasutatakse Eesti disaini-, moe- ja iluvaldkonna tutvustamiseks rahvusvaheliselt, samuti Eestis toimuvatel suurüritustel.

Jaga
Kommentaarid